Bregje Simons
Bregje Simons Entertainment 17 okt 2017 / 14:09 uur

TV-avond: ‘huh, wordt de Eiffeltoren afgebroken?’

Of er nog iets op tv is deze dinsdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste of mooiste programma’s van de avond om lekker voor op de bank te ploffen. Of om later terug te kijken natuurlijk.

‘We gaan zo live. Mag ik je wat vragen?’

Sociale dilemma’s, psychologische experimenten, grappige filmpjes, gekke confrontaties op straat en bijzondere gasten in de studio: dat zijn de ingrediënten van de spelshow Mensenkennis. Elke week gaan twee BN’ers met elkaar de strijd aan wie de meeste mensenkennis heeft. En hoeveel weet de gemiddelde mens op straat nou eigenlijk?

Waar en wanneer: 20.30 uur op SBS6

Viola denkt na over haar seksleven

Presentator Johan Eikelboom en personal coach Fajah Lourens volgen in ’40 dagen zonder seks’ zes jonge deelnemers met een wild leven die even sekspauze nemen. Zo ook Viola (23), die in het weekend geregeld met iemand het bed in duikt. Door middel van opdrachten gaan de deelnemers ze de confrontatie aan met hun seksleven en met zichzelf, en dat blijkt niet altijd even makkelijk te zijn.

Waar en wanneer: 21.25 uur op NPO 3

Met gevaar voor eigen leven

Actrice Shailene Woodley – die we kennen van de tranentrekker The Fault In Our Stars – speelt de 16-jarige Beatrice Prior in de film Divergent. Het verhaal speelt zich af in het futuristische Chicago waar de maatschappij wordt opgedeeld in vijf groepen en daar gaat een zware inwijding aan vooraf. Beatrice blijkt ‘afwijkend’ te zijn en past daardoor bij meerdere groepen. Deze uitslag moet ze geheim houden, maar dat kost haar bijna haar leven.

Waar en wanneer: 20.30 uur op SBS9

Reageer op artikel:
TV-avond: ‘huh, wordt de Eiffeltoren afgebroken?’
Sluiten