Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 29 sep 2017 / 13:49 uur

Kim Kardashian bevestigt komst van derde kind

Wel een baby, geen baby, wel een draagmoeder, geen draagmoeder. Kim Kardashian heeft de gemoederen weer flink bezig gehouden, maar gisteravond maakte Kim bekend dat ze samen met haar man Kanye West een derde kindje verwacht.

„We krijgen een baby”, roept de realityster in de trailer van een nieuw seizoen van Keeping Up with the Kardashians. In de vooruitblik van het veertiende seizoen is te zien dat Kim aan het Facetimen is met haar zus Khloé Kardashian. „Wat is er elke keer weer aan de hand als ik zeg ‘raad eens’? Vraagt ze aan haar zus. „Dan is die persoon zwanger,” zegt Khloé. Verschillende Amerikaanse bronnen bevestigen dat Kim en Kanye een kindje krijgen via een draagmoeder. Vanwege de complicaties bij haar eerdere zwangerschappen werd het Kim door artsen afgeraden om nog eens zwanger te worden.

Kim (36) en Kanye (40) hebben al twee kinderen, dochter North van vier jaar oud en zoon Saint, die in december twee jaar wordt. Wij zijn nu al benieuwd naar de naam van de nieuwe Kim/Kanye-telg.

Niet alleen Kim, maar ook haar zussen Khloé en Kylie Jenner zouden een kindje verwachten. Deze zwangerschappen zijn nog niet bevestigd. Khloé zou drie maanden zwanger zijn, Kylie zelfs al vijf maanden.

Reageer op artikel:
Kim Kardashian bevestigt komst van derde kind
Sluiten