Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 29 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Voorlopig geen nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

Slecht nieuws voor de fans van Boer Zoekt Vrouw. Als het aan de NPO ligt, komt er binnenkort geen nieuw seizoen. Althans, voor Yvon Jaspers staan er binnenkort geen opnames op het programma en er zijn ook nog geen nieuwe boeren geselecteerd om de liefde van hun leven te vinden.

Dat zegt de 44-jarige presentatrice in een interview met weekblad Story. Jaspers denkt de komende tijd wat vaker thuis te zijn en vindt dat ook helemaal niet erg. „Behalve een paar specials rondom Boer zoekt Vrouw staat er voor mij niets op stapel. De NPO heeft vooralsnog geen plannen om een nieuw seizoen te starten. Er zijn ook nog geen nieuwe boeren geselecteerd. En ik vind zo’n pauze prettig”, laat ze weten.

Kookboek

De presentatrice vindt het niet erg als ze niet op tv is, ondanks dat ze het best bekeken programma van de NPO maakt. „Dat geeft me de tijd om met andere dingen bezig te zijn. Zo heb ik een kookboek geschreven waarin het Scandinavische Fykka centraal staat. Dat wil ik in Nederland introduceren.”

Boer Zoekt Vrouw heeft inmiddels negen seizoenen achter de rug. In totaal gingen 78 boeren op zoek naar de liefde. Dat leverde 55 baby’s op. Boer Tom, inmiddels ook te zien in Eigen Huis en Tuin, kreeg de meeste brieven ooit: hij kon kiezen uit 1808 potentiële liefdes van zijn leven. Boer Theo vestigde een ander record: drie vrouwen gingen uit zichzelf weg tijdens de logeerweek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.