Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 3 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

Brad en Angelina gaan het samen weer proberen

Goed nieuws uit het land van de celebrities: Brad Pitt en Angelina Jolie zouden hun relatie een tweede kans geven. Althans, dat meldt The Daily Mail.

Ruzie in vliegtuig

Vorig jaar september was de scheiding van het beroemde celebritiekoppel groot nieuws. De twee waren toen alweer twaalf jaar samen en twee jaar getrouwd. Het koppel kreeg ruzie tijdens een vlucht van Frankrijk naar Los Angeles in hun privéjet. Zoon Maddox probeerde tussenbeiden te komen en Angelina te beschermen, waarna het tot een handgemeen tussen Brad en Maddox kwam. Angelina was woest over het voorval. Verzoening leek onmogelijk, maar lijkt nu toch weer iets dichterbij.

Recent zouden de twee elkaar weer voor het eerst gezien hebben en een intense spirituele therapie hebben gevolgd. Daarna is besloten dat de twee hun relatie nog een tweede kans willen geven, meldt hun biograaf Ian Halperin. „De twee hebben elkaar bij een vriend thuis weer gezien. Brad heeft de eerste stap gezet. Daar zijn ze elkaar in de armen gevlogen. Er zijn eerst flink wat tranen gevloeid en vervolgens hebben ze alles uitgepraat. Jolie en Pitt hebben tijd genomen om bewust te ‘herkoppelen’ en intensieve therapie te volgen om hun relatie opnieuw een kans te geven."

Angelina Jolie & Brad Pitt tijdens de première van World War Z in 2013. / Getty Images

Nog steeds verliefd

„Angelina was ontzettend kwaad na die ruzie", vervolgt Halperin. „Niemand dacht dat het ooit nog goed zou komen, maar nu beseffen beide partijen dat ze samen gelukkiger zijn. Sinds de laatste verzoening groeien de twee weer naar elkaar toe. Op dit moment zijn ze positief: Angelina en Brad hebben beiden hard aan zichzelf gewerkt na de ruzie en ze zijn nog steeds erg verliefd op elkaar."

Angelina en Brad tijdens de première van Maleficent in mei 2014. / Getty Images

Hoewel de twee het waarschijnlijk dus weer met elkaar gaan proberen, betekent het niet dat de scheiding van de baan is. Halperin: „Het koppel denkt dat een scheiding hun een frisse start geeft en hen terugplaatst naar de tijd toen ze het allergelukkigste waren. Beiden vinden een scheiding niet het ergste dat kan gebeuren."

De twee worden gezien als de nieuwe Richard Burton en Elizabeth Taylor. Dat stel had een ingewikkelde en veelbesproken relatie. Ze trouwden (en scheiden) twee keer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.