D. van Aken
D. van Aken Entertainment 16 aug 2017 / 10:08 uur

HBO zet per ongeluk nieuwe Game of Thrones klaar

Het zijn zware tijden voor HBO en Game of Thrones. Wederom is er een nieuwe aflevering van de hitserie gelekt. Alleen deze keer kwamen er geen gemene hackers aan te pas, maar is het een blunder van de zender zelf.

Spanje

HBO Spanje zou afgelopen nacht per ongeluk aflevering 6 van het zevende seizoen hebben klaargezet. Na een uur werd de aflevering snel offline gehaald, maar toen was het kwaad natuurlijk al geschied.

Screenshots van de aflevering verschenen direct op het Amerikaanse forum Reddit. En inmiddels zou de aflevering op verschillende illegale streamingdiensten beschikbaar zijn. Dit tot groot genoegen van heel veel fans.

Cyberaanval

Eerder deze maand werden vier mensen opgepakt, omdat zij begin deze maand een aflevering van Game of Thrones online hadden gezet voordat die was uitgezonden. En vorige week werd bekend dat HBO slachtoffer was geworden van een cyberaanval. De hackers beweerden 1,5 terabyte aan data te hebben gestolen, maar tot dusver is onduidelijk hoe groot het lek werkelijk is.

https://twitter.com/KarolinaVega/status/897686835958296576

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
HBO zet per ongeluk nieuwe Game of Thrones klaar
Sluiten