Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 25 mei 2017
Leestijd: 3 minuten

Monica Geuze reageert op distrack van ex Lil’ Kleine

Op dit moment scoren Lil’ Kleine en SBMG samen met DJ Stijco een dikke hit met hun nummer 4 Keer Duurder. Een aanstekelijke track, maar iets minder leuk voor de ex van Lil’ Kleine: vlogger Monica Geuze.

De social influencer wordt in het nummer namelijk zowel geroemd als gedist. Geroemd door rapper Chivv van SBMG, gedist door haar ex Lil’ Kleine. Chivv laat in het nummer duidelijk weten dat hij een crush heeft op de YouTube-ster, met de nietsverhullende tekst: „Ren naar binnen in de Jimmy, vertrek pas als ik ben met Monica Geuze. Elke keer als ik d’r zie krijg ik kriebels in m’n buik, ik zweer ‘t ze jeuken. Zou d’r never disrespecten, maar ben een homo als ik zeg dat ik haar niet wil ***.”

Even later komt Lil’ Kleine aan het woord en hoewel er geen namen worden genoemd, lijkt de songtekst toch ook echt gericht aan Monica en – haar inmiddels ex-vriend – Lars Veldwijk. „Je nieuwe mattie is een flapdrol. Echt hij houdt het nog geen dag vol. Ik heb niks meer aan je liefde, ik hoef geen vriendin, nee, ik wil heel m’n zak vol."

De Avondploeg

Monica Geuze heeft nu zelf op alle commotie rondom de track gereageerd bij Radio 538 en FunX. In een interview bij De Avondploeg van Radio 538 maandagavond wordt haar gevraagd wat ze ervan vindt dat Lil’ Kleine op deze manier nog steeds over haar praat. „Onnodig”, antwoordt ze lachend. „Dat doe ik andersom niet, dus.”

Als de mannen van het programma vragen of ze nog iets te zeggen heeft tegen haar ex Lil’ Kleine, die donderdag in de show langskomt, meent ze hardop dat ze hoopt dat hij gelukkig is.

„Blijkbaar zit het diep. Ik heb niet het gevoel dat hij nog terugverlangt. En als het zo zou zijn denk ik dat je het sympathieker aan zou pakken dan alleen maar te vuren. Tenminste zelf zou ik dat anders aanpakken, maar ik denk het niet hoor." Of Geuze zelf ook wraakgevoelens heeft is ze kort over: „Ik heb geen slecht woord over iemand te zeggen."

Chivv

Dinsdagavond reageerde ze bij de FunX awards ook op het gedeelte uit het nummer waar Chivv over haar zingt en de vele foto’s en liefdesbetuigingen die de rapper op zijn Instagram zet. „Ik dacht: versta ik dit nou goed? Toen ging ik het opnieuw luisteren en had ik zoiets van: oh, aha. Oke."

„Ik vind het hartstikke leuk hoor", zegt ze verderop in het interview over Chivv. „Ik heb hem niet meer gezien sinds het nummer uit is. We zagen elkaar net in de gang en het was een beetje ongemakkelijk zo van, „Hi, ik weet wat jij allemaal schrijft op Instagram…" Maar we waren net in gesprek en het was hartstikke gezellig. Je weet nooit hoe dingen kunnen lopen."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.