Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 2 feb 2017
Leestijd: 1 minuut

Beyoncé plaatst nieuwe intieme foto’s van babybuik

Het was woensdag niet te missen: Beyoncé is zwanger. Via Instagram maakte Queen B duidelijk dat zij en Jay-Z niet één, maar twee kleine wondertjes verwachten. Haar Instagramfoto kreeg meer dan 7,2 miljoen likes (een record) en speciaal voor alle fans gooide de zangeres nog wat kiekjes van haar zwangerschapsshoot online.

‘I have three hearts’

Haar babybuik is al goed te zien en op haar website plaatst de 35-jarige zangeres intieme foto’s van zichzelf. De fotoshoot draagt de naam ‘I have three hearts’ en bevat niet alleen foto’s van Queen B, ook aanstaande grote zus Ivy is te bewonderen.

https://twitter.com/Richie_l0c0/status/827196154068684800

Beyoncé geeft zichzelf open en bloot, zo is er een foto waarop ze niets draagt. Ook zijn er foto’s onder water geschoten, waar ze als een zeemeermin in het water ligt, met enkel een paar doeken om. Maar dat is nog niet alles, ook heeft ze vakantiefoto’s gepost van haar gezinnetje en enkele gifjes waar Ivy nog een baby is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.