Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 17 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Kensington en Miss Montreal op tiende ZAND

Kensington en Miss Montreal zijn de eerste namen voor het tiende Strandfestival ZAND. Zij traden al eerder op het strand van Almere en keren op zaterdag 19 augustus op de jubileumeditie dus terug. Dat heeft de organisatie aan Metro bekendgemaakt.

Extra lang festival

Kensington, dat onlangs drie keer voor een uitverkochte Ziggo Dome optrad, was in 2015 voor het eerst in Almere. Miss Montreal komt voor de derde keer naar Strandfestival ZAND.

Het evenement viert de tiende keer met tien artiesten vanaf 10.00 uur. Dat betekent ten opzichte van andere jaren een extra lange festivaldag.

Kensington en Miss Montreal op tiende ZAND
Miss Montreal tijdens een eerder optreden op het strand van Almere. / Paul Bergen

De presentatie is weer in handen van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond. Van Koningsbrugge: „De tiende editie gaat groots gevierd worden. Met het team zijn we natuurlijk ontzettend jarig en trots en dat willen we graag met de bezoekers delen.”

De afgelopen edities waren in de voorverkoop (25.000 kaarten) uitverkocht. Donderdag startte een Vroege Vogel Voorverkoop. Alle vijfduizend beschikbare tickets waren binnen 48 uur verkocht. De reguliere voorverkoop voor Strandfestival ZAND is nu begonnen.

Vlog laatste editie

Afgelopen zomer maakte Metro-lezeres Nina een vlog van haar belevenissen op het strand van Almere. Die zie je hier:

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.