Metro
Metro Entertainment 17 nov 2016 / 09:51 uur

Bekend Nederland laat lekker aan zich sleutelen

Realityster Samantha de Jong heeft opnieuw haar borsten laten vergroten. Tijdens de vierde ingreep aan haar voorgevel is ze van 800 cc per borst naar een borstinhoud van 850 cc gegaan. Ook heeft ze haar vriendinnen wat dichter naar elkaar toe laten plaatsen.

Samantha instagramde het resultaat vanaf de operatietafel met deze foto.

Hoewel ‘Barbie’ zelf doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat ze zoveel aan haar lichaam laat sleutelen, vraag je je als buitenstaander toch af of het op een gegeven moment niet gewoon genoeg is. Al denken onderstaande BN’ers daar toch ook anders over.

Marijke Helwegen

Marijke Helwegen

Hoe kan je een lijstje maken met plastisch chirurgie-addicts zonder Marijke Helwegen daarin te vermelden? De roodharige duivenimitator noemt zichzelf de ambassadeur van de plastische chirurgie, en dat is te zien. Naar eigen zeggen heeft ze in totaal vijf ingrepen laten doen, maar waaraan precies is eigenlijk nergens duidelijk te vinden. Als we moeten gokken, gaan we in elk geval voor haar lipjes (die altijd getuit zijn) en borstjes (die altijd vooruit staan). Daarnaast ogen haar appelwangetjes ook verre van naturel en moet het rimpelloze gezicht van de 68-jarige wel het resultaat zijn van een facelift. Tot slot zetten we ook in op een ooglidcorrectie. Oh, en op haar hoofd draagt Marijke een pruikje. Roekoekoe!

Fred van Leer voor en na.

Fred van Leer

Die andere duif, Fred van Leer, is ook ontzettend open over zijn behandelingen: Metro mocht hem er zelfs over bellen toen hij zich nieuwe ogen én een nieuwe neus had aan laten meten. Hij vond de oude situatie gewoon niet mooi, zo liet hij ons weten. Inmiddels bespeuren we ook een klein botoxje/fillertje in zijn voorhoofd, dus laten we hopen dat onze Fred niet doorslaat en er straks uitziet als Mickey Rourke!

Patty Brard

Patty Brard

Moeder aller vaderlandse showbizzdames Patty Brard is ook niet vies van een ingreepje hier of daar. De showbizzdeskundige heeft er nooit een geheim van gemaakt een fervent botoxspuitster te zijn. Zo laat ze het spierverslappende spulletje met enige regelmaat in haar oogleden spuiten om er frisser uit te zien. Ook onderging ze speciaal voor haar bruiloft een huidlift, wat dat ook mag betekenen. Een borstvergroting heeft de oud-zangeres van LUV ook gehad, maar die is afgelopen zomer weer ongedaan gemaakt. Ze voelde zich een moeke en vond het vervelend dat op verjaardagen ‘eerst die borsten binnenkwamen en dan pas Patty’. Daar valt iets voor te zeggen.

Mari van de Ven

Mari van de Ven

Al sinds we ons kunnen herinneren wordt visagist Mari van de Ven gepersifleerd door Carlo Boszhard in Pittige Tijden/De Tv Kantine. Die volle lippen intrigeerden kennelijk enorm. Tegenwoordig heeft Mari duidelijk niet alleen volle lippen, zijn huid is ook wat ‘gevulder’.

Monique van de Ven

Monique van de Ven

Natuurlijk, als je niet ouder wilt worden, is het niet leuk wanneer dat wel gebeurt. Maar ja, je kan er zo weinig aan doen. Of wel? Monique van de Ven deed een poging om haar jeugd eeuwig te maken, maar heeft sindsdien wel wat aan gezichtsuitdrukking moeten inleveren. Zelf zegt ze alleen iets aan haar ogen te hebben laten doen, maar foto’s laten zien dat er waarschijnlijk ook wat kleine prikjes botox in voorhoofd en wangen zijn gespoten.

Geen Nederlanders, toch een eervolle vermelding:

Renee Zellweger

Renee Zellweger

Jarenlang leek Renee Zellweger van de aardbodem verdwenen, maar vorig jaar verscheen de Bridget Jones-actrice plotseling weer op een rode loper. En hoe?! Fotografen moesten wel 10 keer kijken voor ze door hadden welke beroemdheid zich voor hun lens had gepositioneerd. Het was toch echt Renee Zellweger die daar stond, maar ze leek regelrecht uit de kliniek voor plastische chirurgie te zijn gelopen. Haar kenmerkende lachrimpels waren strakgetrokken en ook in haar voorhoofd leek geen beweging meer te zitten. Met haar mond leek ook wat gedaan, maar Zellweger zelf ontkende in alle toonaarden dat er iets met haar gebeurd was. Ik leef gewoon heel gezond, zo zei ze….

Tori Spelling

Tori Spelling

Mensen die vroeger Beverly Hills 90210 keken, kunnen zich Tori Spelling vast nog wel herinneren. Ze speelde de rol van Donna, het lieve meisje van de groep. Vlak na haar doorbraak vond Tori het tijd om haar borsten een boost te geven, maar dat werd niet echt een succes. Sindsdien gaapt er namelijk een enorm gat boven de rechterborst. Het schijnt te maken te hebben met een verzakt borstbeen, maar goed. Tori zal er niet blij mee zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bekend Nederland laat lekker aan zich sleutelen
Sluiten