Sofie Smulders
Sofie Smulders Entertainment 27 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Passenger-fans in Ziggo Dome verrast door Ed Sheeran

De mensen die woensdagavond het concert van Passenger bijwoonden, werden getrakteerd op onverwacht bezoek. Ed Sheeran stond namelijk opeens op het podium en zong een nummer met Passenger mee.

De zaal had het niet meer toen de twee samen het lied Heart’s On Fire zongen. De zangers, beiden Brits, zijn goed bevriend met elkaar. Sheeran neemt op dit moment een pauze van zijn drukke leven als ster, maar zag kans om zijn vriend te vergezellen op het podium.

Social media

Het is inmiddels 45 weken geleden dat Sheeran een bericht op social media plaatste waarin hij uitlegde dat hij „een pauze neemt van zijn telefoon, e-mails en alle social media-kanalen.” In de post legde de zanger eveneens uit dat hij in de herfst weer terug komt en dat zijn derde album eraan komt.

Op Twitter werd er ook heel wat gepost over Sheerans komst, maar gelukkig waren mensen niet vergeten dat het Passenger was die het concert gaf. Ook daarover waren de bezoekers het eens. Twitteraars deden uitspraken als „waanzinnig”, „prachtig” en „geweldig enthousiast” over het optreden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Passenger-fans in Ziggo Dome verrast door Ed Sheeran
Sluiten