Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 21 jul 2016 / 07:12 uur

Fred van Leer: ‘Dit niet delen zou hypocriet zijn’

Stylist Fred van Leer heeft ‘nieuwe ogen’ en een ‘nieuwe neus’ en deed daarvan verslag op Instagram.

Waarom ben je zo open over deze cosmetische ingrepen?

Omdat ik het echt geen enkel probleem vind. Ik laat op social media heel veel van mezelf zien en ik zou het hypocriet vinden om dit dan te verzwijgen. En ik ben er ook gewoon heel blij mee!

Waarom vond je het nodig?

Simpel; ik vond het niet mooi. Mijn neus vond ik altijd al lelijk en nu ik bijna 40 word, zijn mijn oogleden gaan hangen.

Viel het mee?

Heel erg. Ik stond binnen een paar uur weer buiten. En ik ben niet eens blauw geworden. Het enige waar ik wel spijt van heb, is dat ik het niet eerder heb gedaan.

Waarom doen veel BN’ers zo geheimzinnig over dergelijke ingrepen?

Daar snap ik echt helemaal niks van! Ze willen allemaal dat we al hun mooie dingen zien, gaan openlijk naar de sportschool en de zonnebank, maar dit is dan taboe. Velen zeggen dat ze niks hebben laten doen, maar ik zie de littekens achter hun oren. Kom op, het is 2016!

Ben je nu ‘af’ of staat er meer op je verlanglijstje?

Nee, maar ik blijf wel een paar keer per jaar botox spuiten, want dat moet je bijhouden. En wellicht een keer een fillertje hier of daar. Het moet vooral realistisch blijven. Veel mensen willen dingen die niet kunnen, zoals eruit zien als Brad Pitt. Overigens krijg ik vaak de vraag of mijn lippen zijn opgespoten, maar dat is niet zo.

Wil je in het kader van openheid ook vertellen hoeveel het je gekost heeft?

Haha! Nee, dat houd ik wel voor mezelf.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fred van Leer: ‘Dit niet delen zou hypocriet zijn’
Sluiten