Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 20 jul 2016

Ik ben niet zo moeilijk

Oh mijn God!

Ik kan veel hebben. Echt veel. Een diepte-interview met Feyenoords wandelende erecte duim Dirk Kuijt? Ik kan niet wachten! Een minister-president die over lijken gaat om meneer Poroshenko te vriend te houden? No problem! Een roddelnicht die in een tv-programma vol roddels dat ie presenteert klaagt over roddels over zijn ex? Tuurlijk! Een dagelijkse update over zijn broze gezondheidstoestand van de aan aandacht verslaafde borderliner Gordon? Kom maar door!

Maar één ding niet. Echt niet. Dat Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen en haar Wessiepessie een tweede Photoshop-objectje gaan maken. Eén zo’n ‘wondertje’ is genoeg.

Méér dan genoeg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Ik ben niet zo moeilijk
Sluiten