Metro
Metro Entertainment 27 jun 2016 / 08:01 uur

Nick Schilder op Ibiza getrouwd met zijn Kirsten

Nick Schilder is zondagmiddag op Ibiza in het huwelijksbootje gestapt. De 32-jarige zanger beloofde even voor 17.00 uur op het strand bij het dorpje Es Cubells eeuwige trouw aan Kirsten Hofstee.

„Het was hartstikke leuk”, laat Nicks manager Aloys Buys weten aan BuzzE. De Volendammers werden in de echt verbonden door Kirstens vader, die als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk mocht voltrekken. „Kirsten kwam aan met een bootje, heel mooi.”

De bruid droeg een witte jurk, met een lange sleep. „Ze is prachtig”, aldus Aloys. Nick koos voor een blauw pak met een wit overhemd en een witte stropdas. “En de kinderen hadden vrijwel hetzelfde aan als hun ouders.” De 3-jarige Julian droeg dus ook een blauw pak, de 5-jarige Nikki droeg een wit jurkje dat ‘heel veel’ op de trouwjurk van haar moeder lijkt.

Voor Nikki en Julian was een bijzondere rol weggelegd. „Ze hebben samen de ringen gebracht. Dat ging allemaal goed, het verliep vlotjes. Waarschijnlijk hebben ze van tevoren geoefend.”

Er waren ongeveer zestig gasten bij de huwelijksvoltrekking aanwezig. Volgens Aloys zijn de meeste bekende Volendammers voor het huwelijk overgevlogen naar Ibiza. „De intimi van Nick en Kirsten.”

De feestelijkheden rond de bruiloft gingen zaterdagavond van start met een welkomstdiner, zondagavond wordt eveneens gefeest. Na een diner was het tijd voor ‘dansen en een groot feest’. Of Nick en Kirsten op huwelijksreis gaan, weet de manager niet, maar en lange gezinsvakantie zit er waarschijnlijk niet in. Dochtertje Nikki moet gewoon weer naar school.

Nick en zijn Kisten getrouwd op Ibiza. Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nick Schilder op Ibiza getrouwd met zijn Kirsten
Sluiten