Sam ten Hove
Sam ten Hove Entertainment 25 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Nederlandse acteurs pakken rol in Amerikaanse film

Barry Atsma, Tine Joustra en Noortje Herlaar zullen te zien zijn in de nieuwe Amerikaanse film: The Hitman’s Bodyguard. De film wordt deels in Amsterdam opgenomen.

Opnames

De opnames van de film, een productie van Millennium Films, zijn begonnen op 27 april. Vanaf deze maand zijn de Nederlandse acteurs ook op de set te vinden. Ze zijn te zien naast hoofdrolspelers Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek. De opnames in Amsterdam beginnen deze zomer.

In Amsterdam zal een achtervolging over de grachten plaatsvinden en er worden scenes opgenomen bij het Rijksmuseum. Het is de grootste Amerikaanse productie in Amsterdam sinds lange tijd.

Welke rollen de drie Nederlandse acteurs gaan spelen is niet bekend. Het is wel bekend dat Joustra de grootste rol te pakken heeft.

De actiekomedie The Hitman’s Bodyguard gaat over de beste persoonsbeveiliger ter wereld zijn nieuwe cliënt: een beruchte huurmoordenaar die wil getuigen tegen zijn opdrachtgevers. Samen moeten ze in 24 uur van Engeland naar Den Haag. Dat gaat niet zomaar, een Oost-Europese dictator doet er alles aan om te voorkomen dat ze in Den Haag aan zullen komen.

Regie

De film wordt geregisseerd door Patrick Hughes, bekend van de hitfilm Expendables 3. Millennium Films is vooral bekend vanwege The Expendables en de successen Olympus Has Fallen en London Has Fallen.

The Hitman’s Bodyguard wordt midden 2017 in de Nederlandse bioscopen verwacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.