Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 23 mei 2016 / 12:45 uur

Metrowinnaressen dolblij bij 5 Seconds of Summer

Het weekend sleepte zich ongetwijfeld voort, maar zondagavond konden drie Metrowinnaressen hun idolen van 5 Seconds of Summer eindelijk in de armen sluiten.

Mandy Fes, Michelle Temminghoff en Sharon Paulus maakten een snap over de Australische band en wonnen zo, samen met iemand die zij graag wilden meenemen, een meet & greet. 5SOS, zoals de groep wordt afgekort, speelde zaterdag en zondag in een uitverkochte Ziggo Dome voor een haast hysterische menigte.

Winnaar of toch niet…

Toen de drie winnaars eenmaal gekozen waren en Metro vroeg of de dames zich wilden melden, gaven verschillende deelnemers aan dat zij een winnende snap hadden gemaakt. Uiteindelijk konden de drie échte winnaressen worden gevonden en stonden zij zondagavond met brede glimlach tussen 5 Seconds of Summer.

View this post on Instagram

HOT DAMN AMSTERDAM! #SLFL

A post shared by 5 Seconds of Summer (@5sos) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Metrowinnaressen dolblij bij 5 Seconds of Summer
Sluiten