Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 24 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Wil jij in het reuzenrad met Tim en Vajèn?

Wie naar de musical Grease gaat in de RAI in Amsterdam (20 – 30 april), maakt kans op een ritje reuzenrad met niemand minder dan de hoofdrolspelers Tim Douwsma en Vajèn van den Bosch.

Dat gaat medio april gebeuren op de kermis op De Dam. Grease is eind april in de hoofdstad om de landelijke tournee, die al loopt sinds september, af te sluiten. Je hebt dus niet zoveel kans meer om die grote titel op de Hollandse planken te zien.

Wie tickets voor de shows in de RAI koopt via greasedemusical.nl/metro, komt automatisch in aanmerking voor de prijs. Ben jij de uiteindelijke winnaar, dan zal Metro natuurlijk net als Tim en Vajèn met je meedraaien ‘boven Amsterdam’, om onder meer via snapchat verslag te doen.

https://www.youtube.com/watch?v=3nEj9nmBdek

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.