Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 1 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Ook Bløf en Nielson komen naar Strandfestival ZAND

Het Zeeuwse Bløf en Nielson zijn toegevoegd aan de line-up van Strandfestival ZAND. Voor beide namen is het strand van Almere bepaald geen onbekend terrein. Ze zijn er graag geziene gasten en zagen tijdens het optreden al eens een zwembad met heerlijk spartelend publiek voor de neus.

Eerste keer Borsato

Strandfestival ZAND, waaraan Metro als partner verbonden is, is op zaterdag 27 augustus toe aan de negende editie. Vandaag worden Bløf en Nielson officieel naar buiten gebracht. Eerder werd bekendgemaakt dat Marco Borsato (eerste keer), Guus Meeuwis (zevende keer!) en Typhoon naar het festival aan het water komen en dat Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond het vertrouwde presentatiekoppel zullen vormen. Van Koningsbrugge onderbreekt voor ZAND zijn sabbatical.

 Nieuwe namen ZAND.
Nielson tijdens een eerder optreden op Strandfestival ZAND.

De helft van het aantal beschikbare kaarten (totaal 25.000) is binnen een maand over de toonbank gevlogen. Zo snel ging het eerder nog niet. Machiel Hofman van organisator Tribe Company: „We merken dat de populariteit van Strandfestival ZAND de afgelopen jaren fors is gegroeid. De nieuwe terreinindeling, het podium in het water en een aangepaste programmering zorgen ervoor dat het evenement een bredere doelgroep aanspreekt.”

Hieronder zie je de trailer van editie 2015.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.