Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 15 mrt 2016 / 16:05 uur

Madonna: ‘Ik zou nooit dronken of high optreden’

Madonna is klaar met alle mensen die beweren dat ze dronken op het podium staat. De Queen of Pop heeft via een statement op social media verklaard nog nooit dronken of high op het podium gestaan te hebben en zegt dat de aantijgingen te maken hebben met seksisme en vrouwenhaat.

De zangeres is op dit moment bezig aan haar Rebel Heart-tour. De laatste berichten over een dronken Madonna op het podium verschenen afgelopen weekend, hoewel er tijdens de hele toer herhaaldelijk geroddeld wordt over een flink aangeschoten Madonna on stage.

Seksisme

De zangeres slaat nu terug door een fan die haar steunt te reposten op haar Instagramaccount. In het onderschrift schrijft Madonna: ,,Bedankt voor de support. Heel jammer dat mensen de kunst van het acteren en spelen van een karakter niet begrijpen. Ik zou nooit een show high of dronken kunnen doen. Onder dit alles gaat seksisme en vrouwenhaat schuil. Het bewijs is dat we niet alleen lager betaald worden, maar dat we ook nog steeds als ketters worden beschouwd als we buiten de gebaande paden gaan. Seksisme is springlevend, maar ik leef voor de liefde."

View this post on Instagram

Thanks for supporting me. Too bad people don't know the art of acting and playing a character. I could never do any of my shows high or drunk. And yes underlying all of this is sexism and mysongony which proves that not only do we not get equal pay bUt we are still treated like heretics if we step out of line and think outside the box! . Sexism is alive and kicking but i am ❤️#livingforlove

A post shared by Madonna (@madonna) on

De laatste tijd lijkt het niet zo goed te gaan met de bekendste zangeres van de wereld. Madonna post om de haverklap persoonlijke, emotionele berichten op social media en schijnt ook tijdens optredens flink emotioneel te reageren op haar huidige situatie. De zangeres zit in een heftige voogdij-kwestie met haar ex-man Guy Ritchie, die op dit moment in Engelang voor hun 15-jarige zoon Rocco zorgt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Madonna: ‘Ik zou nooit dronken of high optreden’
Sluiten