Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 4 feb 2016 / 15:20 uur

Gerard Ekdom vijf dagen columnist Metro

Gerard Ekdom gaat komende week namens BNN-VARA en Radio 2 op zoek naar de oorsprong van de muziek. Hij doet dat in Nashville, de stad van Johnny Cash, Dolly Parton, Kings of Leon en Taylor Swift. Ekdom is er met onder meer The Common Linnets. Hij doet verslag op de radio en vanaf maandag in vijf columns in Metro en op deze website. Als hij zijn deadlines haalt natuurlijk…

Tijdverschil

Ondanks een tijdverschil van zeven uur zendt de dj zijn programma Ekdom in de Ochtend gewoon op het Hollandse tijdstip uit. Buiten de studio gaat hij op pad: „Ik ga achter de verhalen aan van muziek waar ik altijd mee bezig ben. Want vanuit je studiootje in Nederland kom je een heel eind, maar wat is daar te zien?”

De 37-jarige Ekdom werkt sinds oktober voor Radio 2. Hij debuteerde in december ook als Top 2000-dj. Dit waren zijn eerste woorden bij de de zender:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gerard Ekdom vijf dagen columnist Metro
Sluiten