Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 3 sep 2015

Vijf BN’ers en hun botoxavontuurtjes

Sophie Hilbrand heeft heel wat tongen losgemaakt met haar nieuwe programma Sophie in de kreukels. Vooral het feit dat de presentatrice een soapster boos heeft weten te krijgen met haar botoxvragen is iets waar veel Nederlanders van smullen. Hieronder enkele voorbeelden van Bekende Nederlanders wiens ‘botoxavontuurtjes’ wij wel kunnen waarderen.

Lees ook: Soapster niet blij met botoxvragen Sophie Hilbrand.

Angela Groothuizen

Wie straalt er nou meer liefheid uit dan Angela Groothuizen? De presentatrice heeft openlijk toegegeven botox in haar fronsrimpels te hebben laten spuiten tijdens haar tijd als jurylid bij X Factor, al zegt ze het bij die ene keer gehouden te hebben. Daarnaast is Groothuizen ook eerlijk over een ooglidcorrectie die ze heeft laten uitvoeren. Foto: Robert Vos | ANP

Patricia Paay

Op zo’n leeftijd er zó uitzien: dat willen we allemaal wel. Maar dan heb je wel een beetje hulp nodig. Ook Patricia Paay heeft eerlijk toegegeven wel eens botox te hebben gebruik, maar ze is er geen groot fan van. „Als je het te veel doet, krijg je er toch een plastic hoofd van. Bij mij werkt het niet zo lekker. Ik heb mijn expressies toch nodig, zeker op tv”, zei de actrice ooit over botox in een interview op de site van La Paay Magazine. Foto: Robin van Lonkhuijsen | ANP

Bridget Maasland

Voor het programma Hoe word ik gelukkig heeft Bridget Maasland ooit botox laten spuiten. Het filmpje van de botoxbehandeling is nog overal te bekijken, maar Maasland bleek die ene behandeling voorlopig wel prima te vinden. In een interview met Story van vorig jaar zegt de presentatrice: „Dat spul is uiteraard allemaal uitgewerkt, dat is van heel wat jaren geleden. Maar mocht het nodig zijn, dan laat ik misschien wel iets doen. Niet te extreem, gewoon een klein beetje. Want ik ben ook nog eens bang voor naalden.” Foto: Remko de Waal | ANP

Lees ook: Sophie Hilbrand twijfelt over botox.

Babette van Veen

Ze is weer terug in GTST en ziet er daar net zo fris uit als vroeger, maar dat komt waarschijnlijk niet door de botox. In 2010 zei de actrice namelijk al tegen het AD nooit meer gebruik te willen maken van het goedje, nadat ze het één keer geprobeerd had. Volgens haar echtgenoot Bas Westerweel raakte Babette haar natuurlijke mimiek kwijt. „Het heeft maanden geduurd voordat dat spul was uitgewerkt. Tegenwoordig ben ik weer de echte Babette. Ik doe het nooit meer”, aldus Babette destijds in het AD. Foto: Remko de Waal | ANP

Sylvie Meis

Ze heeft het nooit bevestigd, maar volgens Privé kampte Sylvie Meis in ieder geval in 2014 met een heuse ‘botoxverslaving’. Dit meldde het weekblad vorig jaar juni. De landelijke media namen het nieuws over, maar Sylvie hield (wijselijk?) haar mond. Of het nou waar is of niet, prachtig is ze in ieder geval nog steeds. Foto: Jens Kalaena | ANP

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Vijf BN’ers en hun botoxavontuurtjes
Sluiten