Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 14 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Thuiswedstrijd Miss Montreal, geen foto’s Anouk

De mainstage van de Zwarte Cross was toch wel een droompje van Sanne Hans (Miss Montreal). De in het oosten van het land (Dedemsvaart) geboren Miss trad meerdere malen in de Zwarte Cross-megatent op en kwam ook als bezoekster naar Lichtenvoorde. Haar basgitarist Kobus Groen kwam dit weekend zelfs per fiets naar het Zwarte Crossoptreden.

Lees en bekijk ook: Hilarisch onthaal op de Zwarte Cross.

,,Ik ben bijna 31, ik kan niet meer jongen”, brulde Sanne Hans na driekwart van haar concert voor een prima bevolkte festivalweide. Ondertussen sprong ze nog wel van het podium en danste de blondine tussen bühne en haar enthousiaste publiek. ,,Deze pakken ze me nooit meer af”, liet ze achteraf via social media weten. En, de volgende morgen: ,,Dikke vette kater.” Ze had haar dagje wel, want ze trad ook nog op met de Backcorner Boogie Band.

Anouk

De andere rockdiva van de Zwarte Crossvrijdag was Anouk, samen met het Amerikaanse Flogging Molly tot de grootste sterren van het festival behorend. Foto’s van Anouks grote hitsconcert moeten we je onthouden, het werd fotografen verboden ze te maken. Althans, dat mocht wel maar dan vanuit het publiek. En dat was met 40.000 mensen op een werkelijk bomvolle festivalweide niet zo’n goed idee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.