Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 14 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Mainstreetkleding winnen met game 4 en 5 Mei

Door de online game Duifkopter van het Nationaal Comité 4 en 5 Mei te spelen, kunnen fans van Mainstreet een fakkelsweater met handtekeningen winnen.

Boyband Mainstreet vormt de hoofdredactie van Metro’s Vrijheidskrant, die in samenwerking met het Nationaal Comité 4 en 5 Mei op vrijdag 1 mei verschijnt. De bandleden – Owen Playfair, Daan Zwierink, Nils Käller en Rein van Duivenboden – zullen naast hun positieve bemoeienis met de onderwerpen van de krant, de nodige handtekeningen moeten zetten.

Lees ook: Mainstreet maakt Metro’s Vrijheidskrant.

Wie tussen nu en donderdagochtend de vernieuwde versie van de vrijheidsgame Duifkopter speelt, kan namelijk de nieuwe 4 en 5 Mei-fakkelsweater winnen. Mainstreet zal vijf sweaters van hun krabbel voorzien. De winnaars worden in de Vrijheidskrant bekendgemaakt.

Nieuwe levels

Duifkopter is een gratis spel voor smartphones (Android en IOS) en is bedoeld om jong en oud te laten nadenken over vrijheid. Er zijn dit jaar nieuwe levels toegevoegd met quotes over vrijheid van onder meer Thé Lau, Dotan, Nelson Mandela en Mainstreet. Ook kunnen spelers de route van de bevrijding van 70 jaar geleden bij elkaar puzzelen.

Door de genoemde quotes van Duifkopter te delen via social media, dragen spelers bij aan het thema ‘Vrijheid geef je door’.

Lees ook: Comité 4 en 5 Mei bedenkt vrijheidsselfie.

Wat te doen?

Om een sweater met handtekeningen van Mainstreet te winnen, moet je het volgende doen.

* Speel de game Duifkopter op je smartphone.

Ga net zo lang door tot je de quote van Mainstreet gevonden hebt.

* Stuurt de quote als tweet en voeg achter de quote @Metro en #duifkopter toe.

Wacht in spanning af…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.