Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 14 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Kermis vieren op de Zwarte Cross

De Zwarte Cross is muziek, theater, motorcross, markt en eh, goed, af en toe een biertje. Maar er is ook kermis in de Achterhoek. Metro koos daarom donderdag, de openingsdag van de Zwarte Cross 2015, uit voor een avondje onvervalst draaien, schieten en hangen.

Gun Fun

Zo is er die onvoorstelbaar hoge Around the World (de verslaggever durft er niet in), maar kun je ook gewoon plastic sterretjes knallen bij Gun Fun.

Superhard en –hoog ronddraaien gaat, met of zonder bier in je maag, ook prima in Need 4 Speed. En de echte spierballenkerels proberen Hang Je Rijk. Voor 5 drankmuntjes of 10 euro cash mag je proberen 2 minuten aan een stalen buis te hangen. Wie het haalt, krijgt 100 euro. De jongeman die Metro (kort) volgde zag zijn dappere poging stranden bij 9 seconden.

Uitzicht

Het reuzenrad (paar rondjes draaien voor 5 euro) geeft een prachtig uitzicht over het hele festival- en campingterrein. En natuurlijk, de ‘gewone zweef’ is er ook. Een paar sterke kerels zorgen ervoor dat je bakkie werkelijk alle kanten opvliegt.

Lees ook: knallende opening en video van luchtgitaarheld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.