Metro
Metro Entertainment 14 sep 2015 / 13:47 uur

Katja heeft een nieuwe liefde, wie waren haar exen?

Volgens Privé heeft Katja Schuurman een nieuwe liefde. De presentatrice en actrice werd onlangs gespot met een veertien jaar jongere man. Het zou gaan om een 26-jarige man met de naam Freek, een kok uit Amsterdam. Kort na de boekpresentatie van Schuurmans ex-partner Thijs Römer zouden de twee hebben besloten een terrasje in het centrum van de hoofdstad te pakken.

https://twitter.com/ShowVandaag/status/611068379391201280

Lees ook: Katja Schuurman maakt sexy filmpje voor Appelsap

In februari liet Schuurman en Römer weten dat ze uit elkaar gingen. “Als geliefden zijn wij uit elkaar”, aldus het acteurskoppel. Maar met wie had Katja allemaal nog meer een relatie? Metro zet het voor je op een rijtje.

1 Egbert-Jan Weeber
Weeber en Schuurman ontmoetten elkaar op de set van ‘Oesters van Nam Kee’. De relatie hield een half jaar stand.

2 Teun Kuilboer

In 2003 maakten Kuilboer en Schuurman bekend dat ze een relatie hadden. Deze liep echter vrij snel weer op de klippen.

3 Fedja van Huêt

Schuurman had ook een tijdje een relatie met acteur Fedja van Huêt. Hij moest zich geregeld verdedigen in interviews over hun relatie. “Praat dan eens met haar, zei ik dan, en je zult merken wat een geestige, intelligente en heerlijk warme vrouw ze is”, aldus de acteur.

4 Thijs Römer

Tot slot natuurlijk Thijs Römer. Het voormalige echtpaar leerde elkaar in 2004 kennen op de set van de film Medea. Ze trouwden op 8 augustus 2006 in Frankrijk. Dochter Sammie werd in april 2010 geboren. Begin dit jaar bevestigde het acteurskoppel dat ze gingen scheiden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Katja heeft een nieuwe liefde, wie waren haar exen?
Sluiten