Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 14 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Do your own stunt! op de Zwarte Cross 2015

Ben jij een persoon, of heb jij ook zo’n vriend of vriendin die bij elke bijzondere gebeurtenis of stunt steevast ongevraagd meldt dat hij of zij dat ook wel kan? Dat het allemaal niet zoveel voorstelt? Die bij het bekijken van een stuntscène in een film klaarstaat met de opmerking: ,,Ach, da’s toch allemoal in scene e-zet…?” Of die tijdens een bezoek aan de Brokkenmakers-area op de Zwarte Cross een opzienbarende stunt afdoet met de woorden: ,,Als ik de Kreidler goed warm heb, kan ik ook wel een backflip maken.”

Vetter dan vers vet

Goed nieuws! Dit jaar kun je op de Zwarte Cross namelijk deelnemen aan ‘Do Your own Stunt’. In samenwerking met Chocomel wordt er een 8 meter hoge schans gerealiseerd die door middel van de puurste reuzel uit Tante Rikie’s koelkast nog vetter dan vers vet spek gemaakt zal worden. Hier kun je, met een band (die in de regel ook nog wel eens glad wil zijn… J) keihard van af vliegen om vervolgens te landen in een enorme opgeblazen varkensblaas.

Lees ook: Zwarte Cross stunt voor Amnesty.

Een soort van veilig is het dus wel. Klinkt goed? Dan zie we je tijdens de Zwarte Cross, naast het stuntvak op festivalterrein 2!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.