Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 10 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

‘Wannabe’ van Spice Girls beste liedje 90’s

‘Wannabe’ van de Britse girlpowergroep Spice Girls is volgens luisteraars van Sky Radio het beste liedje van de jaren negentig. Het liedje haalde het voor ‘Summer Of ’69’ van Bryan Adams, dat weliswaar al in 1984 uitkwam, maar in Nederland pas in 1990 op single verscheen.

Summer of ’96

‘Wannabe’ was de eerste single van het eerste album van de Spice Girls, Spice. Het werd in de zomer van 1996 uitgebracht en was meteen in veel landen een nummer 1-hit, waaronder in Nederland.

Beste vijf

Vanaf maandag start bij de radiozender de hitlijst We Like The 90’s Top 500 met als afsluiter op 18 april The 90’s Party in de Heineken Music Hall.De afgelopen maanden was ‘Wannabe’ het de meest aangevraagde hit in The 90’s@9, het speciale 90’s-programma dat Sky Radio elke werkdag om 09.00 uur uitzendt, met als resultaat de top 5 van het programma We Like The 90’s Top 500:

Die ziet er als volgt uit:

1. ‘Wannabe’ – Spice Girls
2. ‘Summer of ’69’ – Bryan Adams
3. ‘Angels’ – Robbie Williams
4. ‘Everybody’ – Backstreet Boys
5. ‘One’ – U2

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.