Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 11 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Lenny Kravitz gast Katy Perry in Super Bowlpauze

Katy Perry heeft verklapt dat Lenny Kravitz de volgende maand met haar meedoet tijdens haar optreden in de pauze van de Super Bowl.

Aan NBC vertelde de popster zondag: ,,Mijn eerste speciale gast is een ongelooflijk rock-‘n-rollicoon, een gitaargod." Ze voegde eraan toe dat ze Lenny de coolste vindt: "Hij heeft zoveel stijl. Hij is de King of cool." Het is nog niet bekend wie Katy nog meer zal vergezellen op het podium.

Lees ook: Katy Perry gestrikt voor de Super Bowlpauze.

Dit is het tweede jaar dat er een tweede act is toegevoegd aan het optreden tijdens de American footballfinale. Deze wordt elk jaar in februari gespeeld. Vorig jaar deden The Red Hot Chili Peppers mee met Bruno Mars.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.