Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 5 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Katy Perry: lippen op elkaar over liefdesleven

,,Sorry mensen", lijkt Katy Perry op de foto te willen zeggen. ,,Ik vertel niets, maar dan ook niets meer over mijn liefdeslieven."

Volgens Hollywoodlife is de zangeres vastbesloten om haar romance met dj Diplo te laten slagen na haar mislukte relaties met Russell Brand en John Mayer. Dus wie iets over Perry en haar Diplo vraagt, krijgt geen antwoord.

Last

,,Diplo is nog steeds onderdeel van haar leven, maar Katy houdt dit heel erg privé en daarom worden ze ook niet vaak samen gezien", aldus een insider. ,,Na haar relaties met Russell en John wil Katy niet dat de media weer zo op haar liefdesleven duiken. Daar heeft ze namelijk erg veel last van gehad."

Opvoeden

Diplo werd in november voor de tweede keer vader. Zijn ex-vriendin beviel toen van hun zoontje Lazer. Volgens de bron heeft Katy het kleine jongetje al ontmoet, maar bemoeit ze zich niet met zijn opvoeding.

Lees ook: Katy Perry last verjaardagspartijtje in Egypte af.

Perry en haar ex John Mayer gingen in februari 2014 uit elkaar. Daarna gingen er al snel geruchten dat Katy en Diplo een stel waren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.