Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 21 jan 2015
Leestijd: 2 minuten

Friends-reünie! Als de acteurs heel oud zijn…

Pas als Jennifer Aniston ‘heel oud’ is, heeft ze wel zin in een Friends-reünie. Dat vertelde ze dinsdag aan E! News.

De actrice wil graag afrekenen met de telkens terugkerende vraag of één van ‘s werelds populairste sitcoms ooit nog eens gereanimeerd gaat worden. Op de website vraagt ze zich af: ,,Waarom wachten we niet tot we heel, heel oud zijn? Dat zou een stuk interessanter zijn."

Ben ik dik?

Volgens Aniston valt er pas echt wat te vertellen als de fictieve groep uit New York een substantieel deel van haar leven heeft geleid. ,,Waar ben ik? Hoeveel kinderen? Twee? Drie? Werk ik in een winkel? Ben ik dik? Is Joey nu Dikke Joey? Is Ross kaal?"

Lees en luister: Heel grappig, Friendsintro zonder muziek.

Met haar serieuze rol in Cake maakt Aniston zich intussen verder los van de erfenis van Friends. Ze werd genomineerd voor een Golden Globe en Screen Actors Guild Award. ,,Ik krijg nu meer telefoontjes dan voor de nominaties", vertelt ze.

Geliefd

Toch koestert ze haar tijd met Friends en vindt ze het niet erg om er regelmatig aan herinnerd te worden. ,,Het is speciaal om deel uit te maken van iets dat zo geliefd is. Het was de geweldigste tijd van mijn leven. Mensen houden nog steeds van Friends en hopelijk doen ze dat tot in het einde der tijden."

Verwend

Friends werd vanaf 1994 tien jaar lang uitgezonden (en daarna nog eindeloos herhaald). De serie verhaalde over de belevenissen van zes vrienden die woonden en werkten in Manhattan, New York. Jennifer Aniston speelde Rachel, een wat verwende dame die tot het samenwonen met de vijf vrienden vooral geleefd had van het geld van haar vader. Ze had een eeuwige knipperlichtrelatie met Ross (David Schwimmer). Streamingdienst Netflix heeft de oude serie op dit moment in het aanbod.

Geheugen opfrissen? Hieronder vind je de trailer van de Friendsseizoenen 1-4.

https://www.youtube.com/watch?v=hDNNmeeJs1Q

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.