Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 19 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Beelden Fifty Shades of Grey supergeheim

De trailer kennen velen al even, maar van de rest van de beelden van de film Fifty Shades of Grey: geen seconde is er nog te vinden.

Volgens Daily Mail wordt alles uit de kast gehaald om het lekken van nieuwe beelden te voorkomen. De verfilming van de erotische film naar de bestseller van E.L. James zou afgelopen week pas zijn afgemonteerd. Het eindresultaat verschijnt in Nederland op 12 februari, kort voor Valentijnsdag en eerder dan Amerika, in de bioscoop.

Testpubliek

Normaal gesproken wordt de film voor de release getoond aan een testpubliek en wordt er een avond voor vrienden, familie en relaties georganiseerd. Maar voor deze film niets van dat alles, vertelt regisseur Sam Taylor-Johnson weer aan Daily Mail. ,,Deze film wordt zwaarder bewaakt dan kroonjuwelen. De studio is veel te bang dat er dingen uitlekken. Dus wordt alles achter slot en grendel bewaard."

Lees ook: Volgens onderzoek wil Nederlandse vrouw meer kinky seks.

Interviews met de belangrijkste acteurs, Dakota Johnson en Jamie Dorman, zijn geen feest voor journalisten. Medewerkers van de film houden tijdens de gesprekken scherp in de gaten of Johnson en Dorman niet te veel prijsgeven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.