Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Columnisten 28 sep 2015 / 19:10 uur

Perverse hobby

Als een volwassen Syrische vluchteling van 47 zijn vrouw naar Nederland wil laten komen, dan kan dat. Als de vrouw in kwestie pas 13 is? No problem. Vooralsnog erkent de Nederlandse wet namelijk kindhuwelijken die elders zijn geregistreerd.

De bedoeling is wel dat er een einde komt aan die gelegaliseerde pedoseksuele relaties, maar de Eerste Kamer moet er nog een klap op geven. En die is niet zo snel. Dus kunnen Syrische viespeuken van 47 gewoon op staatskosten hun perverse hobby blijven bedrijven met kindbruidjes van 13.

Heeft trouwens niks te maken met de islam. Want islam is liefde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Perverse hobby
Sluiten