Modern sprookje

Sarah 24 apr 2015

Er was eens een rebels tienermeisje met de naam Whitney. Ze had een bleke huid door het gebrek aan zon, zwartgeverfd haar en bloedrode lippenstift op. Haar ouders waren gescheiden en ze kon het niet goed vinden met de nieuwe vrouw van haar vader. Deze stiefmoeder kon het namelijk niet hebben dat ze zelfs met een facelift en regelmatige botoxinjecties de jeugdige huid van niet kon evenaren. Toen Whitney klaar was met de Havo zei haar stiefmoeder dan ook dat ze op kamers moest gaan. Whitney wilde niets liever dan weg bij haar bemoeizuchtige ouders.

Ze vond een goedkope kamer in een studentenhuis met zeven rommelige jongens. Ze kon haar huur nog verder omlaag krijgen door regelmatig schoon te maken en te koken voor de zeven smeerpoetsen. De jongens waren erg aardig tegen haar, maar Whitney was toch eenzaam omdat ze geen vriendje had.
In haar studentenkamertje swipte ze net zolang op Tinder tot ze een mooie jongen tegenkwam. De jongen had veel swag en hij heette Prince. Op zijn profielfoto was te zien dat hij een mooie blokjesbuik had en een volle bos blond haar. Na heen en weer gewhatsappt te hebben, gingen ze op een date. Het ging zo goed dat Whitney maar tien minuten op haar telefoon heeft gezeten tijdens het etentje. Aan het eind hebben ze samen een selfie gemaakt voor op Facebook en Whitney mocht Prince zelfs taggen. Er volgden meer dates. Na een paar weken had Prince zijn relatiestatus op Facebook veranderd en toen deed Whitney dat ook maar.

De week voordat Whitney stufi kreeg was ze blut, daarom besloot ze haar ouders uit te nodigen. Prince was ook blut, dus hij vroeg of hij mee mocht eten. Haar stiefmoeder vond dat niet zo leuk, want nu werd ze weer herinnerd aan haarleeftijd. Toch maakte ze een lekkere avondmaaltijd klaar voor Whitney, haar vader, Prince en de zeven studenten. Het was boboti uit een pakje van Knorr met een lekkere frisse groene appel erdoorheen.

Tijdens het eten liet Prince een grappig plaatje van 9GAG zien. Hierdoor moest Whitney zo hard lachen dat ze zich verslikte in een stukje appel. Ze kon niet meer ademhalen en raakte in paniek. De hele tafel was verstijfd van schrik, maar de dappere Prince zocht snel op Youtube een filmpje op over de Heimlich-greep. Hij redde Whitney van een zekere dood en iedereen was hem erg dankbaar. Die avond mocht Prince voor het eerst bij Whitney in bed slapen. En ze leefden nog lang en relatief gelukkig.