Onzekerheid

Harrie Schröder 23 feb 2017

Het is jammer dat sommige denken dat we in onzekere tijden leven.

Je ziet ze klappen op de achtergrond wanneer de politicus van hun keuze ferme taal gebruikt. Het zijn de onzekere die klappen men klapt niet om wat ze gehoord hebben maar omdat ze zich ergens aan vast klampen waarvan men hoopt dat de wereld er dan beter op zal worden.
Geen “maar wat als” vraag mag er dan ook niet gesteld worden ,geen vage suggesties opwerpen waardoor hun held minder held wordt.

Onzekerheden hebben we altijd al gekend is het niet privé dan wel in je werk of als je op vakantie ging en je je druk kon maken en hoopte dat je onderweg geen pech kreeg met de auto.

De onzekere tijden die we nu schijnbaar ingaan alleen omdat er in diverse Europese landen verkiezingen op komst zijn wordt dan ook graag gebruikt door politici die voor meer EU zijn.
Er heerst nu geen flowerpower stijl meer ,geen jaren 60 en 70 mentaliteit de wereld was toen ook niet “heel ” maar men liet zich toen de kop niet gek maken en trok zijn eigen conclusies.
Veranderingen zijn wel eens goed in een mens zijn leven het laat soms zien dat het anders kan en ook dat het soms beter is.
En dat Trump nu President van Amerika is en de wereld op z`n kop staat voor de onzekere medemensen begrijp ik wel maar dat men dan zo hyper reageert en doet alsof er God weet wat er al niet zal gebeuren maakt dat andere ook al lopen te verkondigen dat alles op zijn einde loopt.

Een ding wat wel heel zeker is, dat het Europees huis zoals sommige politici de EU noemen geen goede fundamenten heeft en de bouw ervan slecht is begonnen en tussentijds heeft men bij elke stap die men zette niet gezegd ” effe kijken of alles nog recht staat”.
Afspraken werden niet nagekomen corruptie is een gewoongoed geworden en de opzichters van de bouw kijken de andere kant op en houden zich ook niet aan de bouwtekening.

We gaan een nieuw tijdperk in net als in de jaren voor het jaar 2000 want op 1999 om 12 uur wist men op het journaal nog te verkondigen dat men ook niet wist of de computers in vliegtuigen en atoomcentrales nog zouden werken om 24 uur.
Het klinkt gek nu maar toen wist men het gewoon niet en toen net als nu weet men het gewoon niet .
Alles komt op z`n pootjes terecht en het oude gammele en op instorten staande EU afvoeren vervolgen een nieuw fundament leggen en andere architecten aanstellen.

Men heeft niet begrepen dat ook een Europees huis moet aan voelen als een tehuis waar je de deur dicht doet en rust voelt, dat wil men!!