Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 3 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

Win een workation in het 5-sterren vakantiepark Papillon Country Resort

Soms kan thuis of op kantoor werken zó saai worden, dat weet jij vast ook. Een saaie omgeving zorgt nou ook niet echt voor stromende creativiteit. Ideaal is het dan om even ergens anders te werken, bijvoorbeeld in de natuur. Een workation, noemen ze dat ook wel. Metro mag een gelukkige lezer blij maken met zo’n workation, in het vijf-sterren vakantiepark Papillon Country Resort in Denekamp.

De gelukkige winnaar hoeft natuurlijk niet in z’n uppie die kant op, je mag iemand meenemen als je wint. Meer zielen, meer vreugd!

Win een workation in het Papillon Country Resort

Op het vakantiepark kom je ultiem tot rust, terwijl je daar geen vakantiedagen voor inlevert én je je werk een nieuwe boost geeft. Naast de overnachting (drie nachten), krijg je er ook één dag ontbijt bij en een diner voor twee personen. Als je werkdag er eenmaal op zit, kun je de Twentse natuur in en bijvoorbeeld lekker wandelen of in ‘t zonnetje zitten.

Je slaapt in een huisje met een mooie, overdekte veranda die voorzien is van luxe tuinmeubilair, een comfortabele loungeset en een barbecue voor de liefhebber. En voor hondenliefhebbers is er goed nieuws: je viervoeter mag mee. Let op: de workation is alleen te boeken voor de maand juni, als je wint.

Foto: Papillon Country Resort

Meedoen

Wil je zo’n fijne workation winnen, in juni? Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 8 mei, 12.00 uur. De winnaars krijgen vervolgens persoonlijk bericht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.