Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 18 dec 2019

Win een Collector’s edition Sniper Ghost Warrior Contracts

Metro geeft een collector’s edition van de game Sniper Ghost Warrior Contracts voor de Xbox One weg. Meedoen aan de winactie kan tot en met donderdag 19 december 16.00 uur.

Sniper Ghost Warrior Contracts ligt al bijna een maand in de winkel. Maar als je hem nog niet gekocht hebt, is dat niet erg. Wij verloten namelijk een supervette, zeer exclusieve Collector’s Edition box van de game met allerlei extra’s en goodies voor de Xbox One.

De game

In het spel heeft Siberië zich afgesloten van Rusland. Een dictator de macht gegrepen over de provincie. Jij bent een ervaren sluipschutter die wordt ingehuurd als huurmoordenaar om de badguys uit te schakelen en het land te redden. De game bestaat uit vijf enorme levels waarin je gebruik kunt maken van een arsenaal aan wapens en gadgets zoals werpmessen, flashbangs en natuurlijk het pronkstuk: je sniper om je doel te bereiken.

De winactie is gesloten. Fred Heuer uit Capelle aan den IJssel is de winnaar. Gefeliciteerd!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Win een Collector’s edition Sniper Ghost Warrior Contracts
Sluiten