Winacties

Likeability of5

Win 4 kaarten voor Holland Zingt Kerst in Ahoy

Foto van 'Metro'

13 DEC 2018

Wie van jouw vrienden heeft met Kerstmis voor de boeg een echt uitje verdiend? Een uitje naar Rotterdam Ahoy op vrijdag 21 december bijvoorbeeld?

Over blij zijn met de goede dingen, de gelukkige momenten, de mensen en vrienden om je heen. Daar gaat Kerstmis over. Maar we kennen allemaal wel een vriend of vriendin bij wie het dit jaar niet echt meezat. In het kader van That’s what friends are for... zorgt Metro er voor dat jij en je vrienden de kerst goed van start laten gaan. We geven namelijk 25x4 tickets cadeau voor het genoemde Holland Zingt Kerst, in Ahoy.

VanVelzen en Trijntje

Xander de Buisonjé, Anita Meijer, Danny de Munk, Trijntje Oosterhuis, Tommie Christiaan, Edsilia Rombley, Lee Towers, Karin Bloemen, Dwight Dissels, Roel van Velzen en Jamai zingen 21 december de grootste kerst hits allertijden bij Holland Zingt Kerst.

8 tickets gaan er vrijdagavond uit tijdens Metro’s GiveAway Show (vanaf 19.30 uur LIVE op Facebook.com/Metro), 92 tickets vanaf hier!

Vul hieronder je gegevens in en geef aan waarom jij en drie vrienden / vriendinnen op vrijdag 21 december zouden moeten genieten van Holland Zingt Kerst:


like
user_06e74ffe26e9856438df2a63280c9eadf58ab299_avatar

Maak kans op een vliegreis en dan: vijf tips voor Rome

Maak kans op een vliegreis en dan: vijf tips voor Rome

Het Colosseum in Rome. | Foto: Colourbox

In samenwerking met LEVEL

14 FEB 2020

Zin in een trip naar Rome? Dan is dit je kans om een vliegreis naar de Italiaanse hoofdstad te winnen.

Vliegmaatschappij LEVEL kondigde onlangs, toen het voor het eerst op de Vakantiebeurs aanwezig was, een nieuw zomerschema 2020 aan met zeven routes vanaf Schiphol. LEVEL vliegt vanaf Amsterdam naar Londen-Luton (14x per week), Rome (13x), Barcelona (7x), Wenen (7x), Milaan (7x), Lissabon (6x) en Fuerteventura (1x). De handbagage is daarbij tot 10 kilo gratis. In een serie krijg je tips voor de steden die je met LEVEL kunt bezoeken en ook maak je telkens kans op een vliegreis ernaartoe. Deze keer: vijf tips voor als je een weekendje in Rome bent.

1 Pleinen en fonteinen


Maak kans op een vliegreis en dan: vijf tips voor Barcelona

Maak kans op een vliegreis en dan: vijf tips voor Barcelona

In samenwerking met LEVEL

13 FEB 2020

Zin in een trip naar Barcelona? Dan is dit je kans om een vliegreis naar de Spaanse kustplaats te winnen.

Vliegmaatschappij LEVEL kondigde onlangs, toen het voor het eerst op de Vakantiebeurs aanwezig was, een nieuw zomerschema 2020 aan met zeven routes vanaf Schiphol. LEVEL vliegt vanaf Amsterdam naar Londen-Luton (14x per week), Rome (13x), Barcelona (7x), Wenen (7x), Milaan (7x), Lissabon (6x) en Fuerteventura (1x). De handbagage is daarbij tot 10 kilo gratis. In een serie krijg je tips voor de steden die je met LEVEL kunt bezoeken en ook maak je telkens kans op een vliegreis ernaartoe (zie het invulformulier onderaan). Deze keer: vijf tips voor als je in Barcelona bent.

1 Kunst in de open lucht


Win! Een Muchachomalo Gift Tube

Win! Een Muchachomalo Gift Tube

Foto van 'Metro'

27 DEC 2019

Metro geeft een aantal Muchachomalo Gift Tubes weg. Kans maken? Meedoen kan tot en met zaterdag 28 december, 12.00 uur.

Verras jouw dierbare met een liefdevolle persoonlijke boodschap! De Muchachomalo Gift Tubes bevatten twee boxershorts in verschillende kleuren.

Unieke prints


Win! een Nintendo Switch gamepakket

Win! een Nintendo Switch gamepakket

Foto van 'Metro'

19 DEC 2019

Metro geeft een gamepakket met de nieuwe Asterix & Obelix en Garfield Kart weg. Kans maken? Meedoen aan de winactie kan tot en met vrijdag 20 december, 15.00 uur.

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir Collectro’s Ediotion  

Ieders favoriete Gallische duo gaat een uniek avontuur aan in deze knotsgekke coöperatieve game. Hectische gevechten, ontdekken, puzzelen en verzamelen komen allemaal aan bod in dit nieuwe avontuur. Voor het eerst is het mogelijk om met familie of vrienden op hetzelfde scherm spelen. Naast de game bevat de collector’s edition een beeld van Obelix en Idefix en twee in-game skins.


Win een Collector’s edition Sniper Ghost Warrior Contracts

Win een Collector’s edition Sniper Ghost Warrior Contracts

Win een Collector’s edition Sniper Ghost Warrior Contracts

Foto van 'Metro'

18 DEC 2019

Metro geeft een collector's edition van de game Sniper Ghost Warrior Contracts voor de Xbox One weg. Meedoen aan de winactie kan tot en met donderdag 19 december 16.00 uur.

Sniper Ghost Warrior Contracts ligt al bijna een maand in de winkel. Maar als je hem nog niet gekocht hebt, is dat niet erg. Wij verloten namelijk een supervette, zeer exclusieve Collector's Edition box van de game met allerlei extra’s en goodies voor de Xbox One.

De game


Zo maak je de mooiste foto’s in het donker
Likeability of5

Zo maak je de mooiste foto’s in het donker

Het Amsterdam Light Festival. / ANP

In samenwerking met Huawei

6 DEC 2019

Heb jij een passie voor fotografie? Geef je dan op voor de fotografieworkshop van Huawei op dinsdag 10 december (17.00 – 19.00 uur).

Waar? Je gaat mee op een luxe boot in Amsterdam, met heerlijke hapjes en drankjes vaar je langs de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival!

Hoe? Met een Huawei smartphone leer je van een expert de mooiste foto’s in het donker te maken. Handig, als jij juist tijdens de donkere feestdagen toch de meest bijzondere pics wilt maken. Je krijgt eerst een workshop en daarna mag je de opgedane kennis zelf uitproberen door objecten van het Amsterdam Light Festival te fotograferen. Zo stap je de luxe boot af met de mooiste content!


like
user_8aac6f37190987eeec9a0c0e200b1b8994fc4c15_avatar

Win! Jimmy Choo Urban Hero eau de parfum van 100 ml

Win! Jimmy Choo Urban Hero eau de parfum van 100 ml

In samenwerking met Jimmy Choo

5 DEC 2019

Wil je als man met een lekker geurtje de feestdagen in? Of wil je je man of vriend juist verrassen met een heerlijke parfum?

Jimmy Choo en Metro geven 5 flesjes met de nieuwste geur van Jimmy Choo weg. Speciaal voor de feestdagen natuurlijk! Je kunt tot en met woensdag 11 december meedoen en maakt zo kans op deze uiterst gebalanceerde mannengeur.


Win een abonnement voor de nieuwe Basic-Fit Ladies Only

Win een abonnement voor de nieuwe Basic-Fit Ladies Only

In samenwerking met Basic-Fit

28 NOV 2019

Metro en Basic-Fit geven één abonnement weg voor de nieuwe Basic-Fit Ladies Only-vestiging aan de Overtoom in Amsterdam.

Deze is uiteraard bedoeld voor een vrouw (minimum leeftijd 16 jaar). De focus bij deze prijsvraag ligt dan wel op de hoofdstad, maar natuurlijk kun je in alle Basic-Fits met je gewonnen abonnement terecht. Doe uiterlijk vrijdag 29 november om 17.00 uur mee. Vul hieronder je gegevens in en wie weet ben jij binnenkort lekker aan het sporten.

De winnares is bekend: Lieke Ekema.


Win kaarten voor Halloween HIIT Horror
Likeability of3

Win een gratis Halloweentraining

Foto's: Nick van Eijk / Social Fresh Up

Foto van 'Erik Jonk'

31 OKT 2019

Donderdagavond meedoen aan een gruweltraining van sportmerk Björn Borg? Daarvoor kun je nú nog kaarten winnen!

Zin in een sportief Halloween deze donderdag? Halloween wordt steeds meer gevierd in Nederland. Ieder jaar komen er meer Halloweenevenementen bij en lijken wij maar al te graag te griezelen eind oktober. Van kindvriendelijke spooktochten, horrorfilm-marathons tot aan grote verkleedfeesten, in iedere buurt is er wel iets te doen en is er een optie voor elk griezelniveau.

'Gruwelijke' Interval Training


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Win tickets voor K3

Foto van 'Metro'

30 OKT 2019

StorySign helpt dove en slechthorende kinderen met leren lezen. De app vertaalt de tekst in kinderboeken naar gebarentaal. Als je kan lezen, wordt je wereld een stuk groter. K3 maakt samen met StorySign nu ook een heel bijzonder concert toegankelijk door dove en slechthoren de kinderen. In de zaal is namelijk een gebarentolk aanwezig die de liedjes vertolkt naar gebaren. Zo beleeft iedereen een geweldige show; met én zonder gebarentaal.”

Met Metro kan je bij dit bijzondere concert aanwezig zijn. We geven 12x4 kaarten weg voor de show op zondag 3 november om 11:00 uur in de Brabant Hallen in Den Bosch.

Deze actie is afgelopen, de winnaars worden geïnformeerd.


Win VIP kaarten voor het World Cup Kwalificatie Toernooi in Thialf

Foto van 'Metro'

25 OKT 2019

Het langebaan schaatsseizoen start in het weekend van 1-3 november met het World Cup Kwalificatie Toernooi. Beleef de oer-Hollandse gezelligheid van het schaatsen in Thialf en moedig de schaatstoppers aan. Welke schaatsers zijn het beste in vorm aan de seizoensstart en weten zich te kwalificeren voor de eerste ISU World Cup-wedstrijden?

Wil jij kans maken op twee VIP kaarten voor het World Cup Kwalificatie Toernooi in dé schaatstempel van Nederland?

Deze actie is afgelopen, de winnaar wordt geïnformeerd.


Likeability of6

Win 2 kaarten voor Cirque de Soleil TOTEM

Foto van 'Metro'

30 SEP 2019

Sinds 1984 heeft Cirque du Soleil zich ontwikkeld tot hét gezelschap dat acrobatiek, kunst, muziek en decorbouw samensmelt tot thematische totaalbelevingen. Dit jaar kondigt Cirque du Soleil met trots zijn beroemde show TOTEM aan die voor het eerst op Malieveld in Den Haag te zien zal zijn. TOTEM geeft een fascinerende blik op de reis van de mensheid. Aan de hand van primitieve en moderne mythes, wordt het verhaal van de evolutie van al het leven en de mensheid in het bijzonder uiteengezet. De showreeks loopt van 11 oktober tot en met 1 december en wij geven 2x2 kaarten weg! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans:


likelove
user_a19b02b02035dc5568a22d61ea9eaf07821af3b9_avataruser_a7eba29b58c3f4d8b264bceaf13461d2bc5f7ad7_avataruser_1b743d7e35558e1b4282f09e3dbac238cd33d076_avatar

Win 2 kaarten voor de AFW show van Duran Lantink

Foto van 'Metro'

3 SEP 2019

Wil jij samen met een vriend(in) de show van Duran Lantink x Batavia Stad Fashion Outlet tijdens Amsterdam Fashion Week bijwonen? Duran Lantink upcyclet fashion van Batavia Stad Fashion Outlet voor de catwalk op zaterdag 7 september om 14:30 uur in Capital C, Weesperplein 4 in Amsterdam. Wij geven 2x2 kaarten weg! Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans:


Likeability of5

WIN! 2 Mysteryland Camping + Weekend tickets

Foto van 'Metro'

20 AUG 2019

We geven 2x2 Camping + Weekend tickets weg voor Mysteryland! Het festival met optredens van Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Headhunterz en meer dan 300 andere artiesten vindt dit weekend plaats in Haarlemmermeer en jij kunt er samen met een vriend(in) bij zijn. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans:


love
user_43260e1b75006c2db56e38e5ec40741c4ed46554_avatar

Win 2 tickets voor de actiefilm Angel Has Fallen

Win 2 tickets voor de actiefilm Angel Has Fallen

In samenwerking met Dutch Film Works

19 AUG 2019

Twee gewone tickets voor Angel Has Fallen, of héle speciale. Metro heeft ze in elk geval voor deze actiefilm met Gerard Butler, die vanaf donderdag in de bioscoop draait.

2 x 2 tickets geven we weg voor de speciale Bier, Burgers en Blockbustersvoorstelling, op donderdag 22 augustus bij Kinepolis (Jaarbeurs Utrecht).

Speciale mannenavond


Likeability of6

WIN! Een Muchachomalo Pride pack

Foto van 'Metro'

29 JUL 2019

Wil jij shinen tijdens de Canal Parade zaterdag in Amsterdam? Wij geven een aantal Muchachomalo Pride packs weg met 6 kleurrijke Boxers (t.w.v. € 59,95)! Aan jou de keuze welke het best bij je outfit past. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans.

Be proud and show your love with the Muchachomalo Pride pack. This pack comes in six different bright colors and are made of light cotton fabric. This basic cotton fabric has an extra firm fit that fits like a second skin.


like
user_46fa0dd8b6521f30dbafac0e3a7ae090b43a3e87_avataruser_580d6464f414e734ea8d7bf31eb8136d093aa187_avatar

Likeability of6

WIN! Rijksmuseum Escape Game voor 5 personen

Foto van 'Metro'

18 JUL 2019

Ben jij, inventief, scherp en een echte puzzelaar? Heb jij een gevoel voor avontuur en durf jij het gebaande pad te verlaten? Vul dan hieronder jouw gegevens in en maak kans op 5 tickets voor de compleet vernieuwde Escape Game in het Rijksmuseum. Alleen deze zomer te spelen!

BEKIJK OOK


likelol
user_12b063dd63d6145e8c431f3285b52117f4dddfc8_avataruser_f2973dee4a2ad03b3e38062c064af89acea89d24_avataruser_3c4d955686a4d6a148ca7218aeee91343d4791e6_avatar

+3


Winactie Child’s Play want… Chucky is back!

Winactie Child’s Play want… Chucky is back!

Foto van 'Erik Jonk'

20 JUN 2019

Wil jij graag naar de remake van de horrorklassieker Child’s Play (vanaf donderdag in de bioscoop te zien)? Metro en Dutch Film Works geven 6x2 kaarten weg (en de zes winnaars krijgen er een Chucky t-shirt en Chucky’s funkopop bij!).

Winnen? Vul hieronder dan uiterlijk zondag 23 juni je gegevens in:


Win 2 kaarten voor Lollapalooza Berlin!

Win 2 kaarten voor Lollapalooza Berlin!

Foto: Festival.Travel

Foto van 'Erik Jonk'

13 JUN 2019

Wil jij met vriend of vriendin naar het festival Lollapalooza Berlin in het karakteristieke Olympiapark en Olympisch Stadion van Berlijn? Doe dan mee aan de winactie van Metro en Festival.Travel en wie weet staan jullie het weekend van 7 en 8 september te feesten in de Duitse hoofdstad!

Instagrammable

Er zijn maar weinig festivals zo ‘instagrammable’ als Lollapalooza Berlin! Zowel in als rond het stadion zijn overal podia te vinden, van twee Main Stages tot de Perry Stage, waar de grootste dance-acts te zien zijn. Ook is er een ‘Wein Garten’, een funfair met allerlei attracties en straattheateracts, een uitgebreide fashionhoek en staat het hele terrein vol kunstinstallaties.