Amarins de Boer
Amarins de Boer Video 27 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Families op de vuist tijdens kerstdiner Van der Valk

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van woensdag.

Families op de vuist tijdens kerstdiner

Wat waarschijnlijk voor beide families een gezellig en vredelievend diner had moeten worden in het Van der Valk-hotel in Hoofddorp, liep ietwat uit de hand. Twee families krijgen ruzie met elkaar en gaan vervolgens behoorlijk met elkaar op de vuist, schrijft NH Nieuws. Een omstander heeft het tafereel gefilmd:

De politie kwam met meer dan tien auto’s opdraven en ook werden er meerdere ambulances opgeroepen.

Volgens Van der Valk was er wel even paniek, zeker toen er stoelen door de zaak gingen. „We zijn er met tien man op gesprongen”, zegt directeur Lukas van der Valk tegen RTL Nieuws. „De ene familie hebben we in de keuken gezet, de andere in de hal. Daarna zijn ze onder begeleiding van de politie naar buiten gebracht.”

Militair verrast haar moeder

Een Amerikaanse soldaat had een wel heel bijzonder kerstcadeautje voor haar moeder. In eerste instantie kreeg haar moeder een spiegel. Toen ze daarin keek wist ze niet wat ze zag.

Man vraagt vrouw opnieuw ten huwelijk na vechtscheiding

Het filmpje dat de Amerikaanse Jeffrey Agan op Twitter plaatste is erg aandoenlijk. Op de beelden is te zien hoe zijn vader zijn moeder voor de tweede keer ten huwelijk vraagt, nadat ze een lange tijd uit elkaar zijn geweest. Hoe zijn moeder dan reageert…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.