Emma Jansen
Emma Jansen Televisie 16 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Lang Leve De Liefde-deelnemer May May wast zich met urine: ‘Typisch zeikwijf dus’

We krijgen hier en daar wat tips te horen in Lang Leve De Liefde. Van kooktips tot wat je moet doen om een nucleaire aanval te overleven. Deelneemster May May gaf kijkers al eerder de tip dat broccolikiemen goed zijn tegen de straling van zo’n aanval, waardoor er al een aantal vraagtekens in de hoofden van de kijkers verschenen. Gisteravond liet ze nog een andere ‘bom’ vallen en de kijkers konden hun oren niet geloven. May May wast zich namelijk niet met zeep, maar met een zelfgemaakte vloeistof, genaamd urine.

Ja, je leest het goed. May May uit Lang Leve De Liefde doet bepaalde dingen net wat anders dan anderen. En de match met haar date Albert verloopt ook niet zo goed. Maar Lang Leve De Liefde-kijkers begrijpen wel dat Albert niet bepaald aangetrokken is tot een vrouw die naar een openbaar toilet ruikt. De reden dat ze zich niet met zeep wast, is omdat ze geen farmaceutische producten wil gebruiken.

Je zal wel benieuwd zijn hoe Albert daarachter is gekomen. Hij merkte op dat May May uit Lang Leve De Liefde wel erg snel klaar was met douchen. „Ja, ik gebruik geen zeep. Ik gebruik urine normaal gesproken”, vertelt ze aan haar date. Je ziet dat Albert het even moet verwerken, maar hij kiest ervoor om niet door te vragen na wat May May gezegd heeft.

Het is dus ook geen verrassing dat Albert de Lang Leve De Liefde-date niet wil verlengen, terwijl May May er wel voor open zou staan. Hij vindt dat ze te ver uit elkaar liggen in bepaalde dingen en hij voelt zich niet echt tot haar aangetrokken. Ze sluiten het avontuur af met een knuffel en hun wegen scheiden.

Lang Leve De Liefde-kijkers geschokt

Kijkers van Lang Leve De Liefde geloven hun oren niet wanneer May May begint over haar doucheroutine. „Dat wijf is echt gek”, twittert een kijker van Lang Leve De Liefde. Ze vinden het niet echt een smakelijk idee en vinden dat ze eerder vies dan schoon uit de badkamer stapt. Ze noemen haar een „typisch zeikwijf.” Ze valt dus niet bij iedereen in de smaak, maar wellicht heeft ze anderen met haar tips geholpen.

 

Kijk hier de hele aflevering van Lang Leve De Liefde.

We zijn rijker, maar niet gelukkiger, blijkt uit dit onderzoek

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.