Judith Tielemans
Judith Tielemans Televisie 28 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Carola Smit van BZN geeft na 15 jaar weer een televisie-optreden: kijkers zijn lyrisch

Gaat er bij jou een belletje rinkelen als je de Volendamse popgroep BZN hoort? Dan wil je misschien nog wel terugkijken naar het tv-optreden van zangeres Carola Smit. De 59-jarige zangeres dook na vijftien jaar namelijk weer op bij het programma Secret Duets. Kijkers zijn lyrisch over haar optreden en vinden het fantastisch dat de zangeres weer op tv is verschenen.

In de muzikale spelshow zingen bekende zangers een duet met een mysterieuze, bekende gast. Maar: ze weten niet met wie zij een duet zingen, want het panellid en de gast worden gescheiden door een muur. Wie is de persoon aan de andere kant van de muur? Gisteren was dat dus opeens Carola Smit, en dat vonden kijkers maar wat fantastisch. Zij zong een duet met Dave von Raven, bekend als hoofdzanger en gitarist van muziekgroep The Kik. Zo noemde Jamai Loman, die de presentatie voor het RTL-programma op zich neemt, het „fantastisch” dat Carola haar gezicht liet zien.

Carola Smit duikt na 15 jaar weer op

Dat de zangeres in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen verscheen, vinden velen heel speciaal. De popgroep BZN, waar zij deel van uit maakte, is namelijk al sinds 2007 uit elkaar. Carola is sindsdien niet meer op televisie gezien. In de aflevering van gisteren zong ze het nummer Everytime I Think Of You van The Babys, samen met Von Raven.

Zelf noemt de zangeres het heerlijk om weer op het podium te staan. „Dit is de eerste keer sinds 15 jaar dat ik op tv ben. Net in de make-up voelde het wel heel fijn en ouderwets”, aldus de BZN-ster. Daar doet Loman nog een schepje bovenop. Hij vindt het een eer dat Carola in het programma te gast is. „Jouw stem klinkt nog steeds prachtig. Echt.”

Positieve reacties op eerste aflevering van Secret Duets

Kijkers zijn het volledig eens met de eerste winnaar van Idols. „Wat leuk om Carola Smit na al die tijd, 15 jaar, weer op tv te horen zingen”, klinkt het op Twitter. „Prachtig programma, Jamai is precies de juiste gastheer”, vindt een andere kijker. En daarmee zijn vrijwel alle reacties alleen maar positief.

https://twitter.com/cowgirlriet/status/1585714619666006024

https://twitter.com/superzu/status/1585714991839252485

https://twitter.com/Lifeandirene/status/1585906025257107457

Bekijk Secret Duos terug via RTL of Videoland.

Definitief: verkoop nieuwe brandstofauto’s vanaf 2035 verboden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.