Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 30 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Roxeanne Hazes gooit hoge ogen met Beste Zanger-duet Nielson: ‘Hit geboren’

Roxeanne Hazes mag zichzelf wel een beetje de koningin van dit seizoen van Beste Zangers noemen, tenminste als het aan de reacties van de kijkers ligt. Want met haar duet met Nielson gooide ze namelijk hoge ogen. Ook denkt het kijkerspubliek dat Nielson en Hazes best weleens een hit te pakken konden hebben.

Gisteravond was het de laatste aflevering van Beste Zangers. Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes trokken de afgelopen weken muzikaal met elkaar op in het zonnige Sevilla. Deze laatste aflevering is de „lievelingsavond” van presentator Jan Smit, namelijk de avond van de duetten.

Bewondering duet Roxeanne Hazes en Nielson in Beste Zangers

Er komen in de uitzending verschillende muzikale samenwerkingen voorbij. Grote hits als The girl from Ipanema, Fix You, Bitter Sweet Symphony, You’ll be in my heart, Circle of life en Holiday in Spain krijgen een Beste Zangers-sausje.

Maar één artiest blijkt er toch wel echt uit te springen voor het kijkerspubliek, namelijk Roxeanne Hazes. Terwijl haar broer vandaag in het nieuws is vanwege zijn documentaire, prijzen kijkers dochter Hazes voor haar optreden in Beste Zangers. En bestempelen haar als de „ontdekking” van het programma. Vooral het duet tussen Hazes en Nielson maakt indruk, blijkt uit de reacties. Ze vertaalden het liedje I’m With You van Avril Lavigne naar het Nederlands. Een liedje waar zij een gezamenlijke voorliefde voor hebben. „Een van mijn favoriete liedjes uit mijn jeugd”, vertelde Hazes. Het duo maakte er het liedje ‘Wie ik zoek’ van en sommige kijkers benadrukken zelfs dat dit liedje best weleens een hit zou kunnen worden.

Ook veel lovende reacties van kijkers voor Nielson

Overigens krijgt ook zanger Nielson veel lof voor zijn aandeel in het liedje. Ook in eerdere afleveringen prezen kijkers zijn muzikaliteit en ingenieuze teksten. Waar hij ook zijn co-schrijver Matthijs de Ronden voor looft. „Mensen achter de schermen worden nooit genoeg bedankt.”

https://twitter.com/jasmijnnvb/status/1575562237367894016

Je kijkt De Beste Zangers terug via NPO.

Roxeanne Hazes niet meer in ode aan haar vader: ‘Terecht, ze is te goed’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.