Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 22 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Komt daar Gerard Joling de Lang Leve de Liefde-villa binnen?

Lang Leve de Liefde kreeg ineens een bekend gezicht in de villa. Zanger Gerard Joling verscheen namelijk in de aflevering van gisteravond. Niet in levende lijve welteverstaan, maar op een groot kartonnen bord. Deelneemster Antoinette blijkt namelijk een giga-fan.

Naast de bijzondere slaapgesprekken van Fleur en de twijfelachtige date tussen Renske en Coen, maakt vooral de 48-jarige Tilburgse Antoinette heel wat tongen los. De LLDL-kijkers zijn onder de indruk van deze ‘topper’ van een deelnemer. Antoinette wandelt namelijk de Lange Leve De Liefde-villa binnen met zanger Gerard Joling onder haar arm.

LLDL-kijkers niet uitgepraat over Tilburgse Antoinette

Antoinette is dertien jaar vrijgezel en noemt zichzelf heel kieskeurig in haar mannenkeuze. Ze zoekt een gezellige, eerlijke, lieve, zorgzame en verzorgde man. En ze mist iemand om dingen mee te ondernemen. Al is het maar naar de „supermarkt gaan of behang uitzoeken”.

Gerard Joling mee op date Lang Leve de Liefde

Naast een kartonnen bord met Gerard Joling erop, bracht de Tilburgse ook een schilderij met handtekening van de zanger mee. Nu is het alleen de vraag of de 44-jarige André uit Erp ook van ‘Maak me gek‘ en ‘Los met z’n Allen‘ houdt.

Nadat de kandidaten elkaar cadeautjes hebben gegeven, dropt Antoinette al snel de Gerard Joling-bom. „Je ziet dat ik fan ben.” En ze wijst naar haar meegebrachte spullen. André noemt de passie van de Tilburgse „leuk” en vertelt dat hij de zanger vaak op televisie ziet.

Tatoeages tijdens Lang leve de Liefde-date

Maar het blijft niet bij het kartonnen bord en schilderij. Antoinette laat daarna de tatoeage van Joling op haar been zien. „Echt fan”, reageert André. Die daarna uitspreekt ook de tattoo mooi te vinden. De Tilburgse legt uit dat het bord van Joling in haar slaapkamer staat en daarna volgen nog meer tatoeages. Want er staan ook nog een logo en een handtekening van de volkszanger op haar arm.

Wint André het van grote liefde Antoinette?

In de teaser van de aflevering van vanavond zien we alvast een glimp van het vervolg tussen Antoinette en André. De Tilburgse bladert tussen foto’s van Gerard Joling en vertelt over haar ontmoetingen met hem. „Ik ben niet jaloers aangelegd hoor”, reageert André. Waarna Antoinette rustig verder vertelt. De voice-over vraagt zich in ieder geval af of André het ooit gaat winnen van Antoinette haar grote liefde.

Vorige week bleken de Belgische Erwin en Limburgse Kim nog een ideale match. Iets wat al een tijdje niet meer was gelukt in het LLDL-huis. Op social media smolten veel kijkers bij de liefdestaferelen tussen de tortelduifjes.

Wil je de hele uitzending van Lang Leve de Liefde bekijken? Hier vindt je de aflevering van gisteravond. 

Glitter and glamour in Lang leve de liefde, maar ook ongemak: ‘Niet te doen’

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Komt daar Gerard Joling de Lang Leve de Liefde-villa binnen?
Sluiten