Showbizz

Chantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

Camera videoChantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

Chantal Janzen en Martijn Krabbé vormen na veertien jaar weer een presentatieduo. / William Rutten

Foto van 'Erik Jonk'

8 NOV 2019

Mister Voice Martijn Krabbé en ‘nieuwkomer’ Chantal Janzen staan als herenigd presentatieduo aan de vooravond van seizoen 10 (!) van The voice of Holland.

Met gepaste trots staan ze naast elkaar in een net geopende pop-up store van The voice of Holland. Je vindt de ruimte voor een trip down memory lane van negen seizoenen in Hoog-Catharijne bij station Utrecht-Centraal. Martijn Krabbé en Chantal Janzen vormen vanaf vrijdagavond het nieuwe presentatieduo van het tiende jaar van de talentenjacht met de draaiende stoelen. Krabbé is er vanaf de eerste seconde bij (negen The Voice-seizoenen naast de naar SBS6 vertrokken Wendy van Dijk), Janzen stapte in.

Chantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

Chantal en Martijn openen de pop-up van The Voice in Utrecht. / Sem van der Wal | ANP

Ze kunnen haast niet wachten om tijdens de toekomstige vier liveshows weer naast elkaar te staan (audities en verdere voorrondes zijn al opgenomen). En dat in een week waarin naar buiten kwam dat de coaches Lil Kleine en Anouk elkaar achter de schermen de tent hebben uitgevochten en niet meer samen in één studio zouden willen zitten. „Er is een aanvaring geweest”, reageerde RTL. „Ik was er niet bij, maar er schijnt een botsing, een akkefietje te zijn geweest”, vond Martijn Krabbé in RTL Boulevard. „Maar de soep wordt vast niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend.” Chantal Janzen: „Ik ook niet, jammer eigenlijk. Ik had er wel met een bak popcorn bij willen zitten.” Hoe ‘de aanvaring’ afloopt, merken we veel later. Eerst naar de aftrap, de eerste Blind Auditions, van vrijdagavond.

Geen seconde nagedacht

Is The voice of Holland een bucketlist-afstreepmomentje, Chantal?

„Ik ben in elk geval supertrots dat ik mag presenteren.”

Chantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

In de pop-up mag je zelf in de coachstoel stappen... en draaien. / Sem van der Wal | ANP

Dacht je soms stiekem, wanneer gaat die Wendy van Dijk nou eens weg?

Chantal: „Nee haha, integendeel. Ze heeft het altijd geweldig gedaan. Dit was een kwestie van ruimte die ontstond. En ik durf meteen toe te geven, dat ik geen seconde hoefde na te denken toen ik werd gevraagd.”

Er staat weer een kanon naast je, Martijn…

„Ja, ik ben hartstikke blij. We hebben ooit al iets samengedaan, Idols veertien jaar geleden. Om elkaar nu weer hier in The Voice te ontmoeten, is heel fijn. Oh ja, Chantal kwam voor haar programma in 2016 ook nog bij me slapen. Wat héél leuk was!”

Niet aan de orde

Hebben jullie het onder het dekbed toen over The voice of Holland gehad?

Martijn: „Nee nee, het was ook helemaal niet aan de orde. Ook al zit er heel veel spontaniteit in Chantal Blijft Slapen, we waren toen wel beiden ‘aan het werk’ om het leuk te maken.” Chantal: „We weten heel goed wat we aan elkaar hebben en vullen elkaar aan.”

Martijn, wat dacht je eigenlijk toen je negen seizoen geleden begon? The Voice kan wel wat worden?

„Ik had er vanaf de eerste opnames meteen een goed gevoel bij. Ik deed echter ook nog X Factor. Dat was een groot succes, dus ik vond The voice of Holland toch een risico.”

Stoel als kermisattractie

Maar ja, de draaiende stoel voor de coaches was bedacht…

Martijn: „Tijdens de voorbereiding wist ik niet precies hoe dat eruit zou gaan zien. Ik vroeg me af wat voor kermisattractie dat zou worden. En bij The Voice dacht ik aan Frank Sinatra. Wie gaat een programma nou zo noemen? We namen de Blind Auditions op in De Vorstin in Hilversum. Daar zag ik dat het gewéldig was. Wat ik er het mooiste aan vond – en dat hadden andere talentenjachten niet – was dat als er meer stoelen draaiden, de talenten de macht kregen. Zij hadden een coach voor het uitkiezen. Diezelfde coaches kregen het spel van het tegen elkaar opbieden in de gaten en dat was nieuw. Het pakte meteen heel goed uit.”

Chantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

Voor het tweede jaar op rij zijn (vlnr) Lil Kleine, Ali B, Anouk en Waylon de coaches in The voice of Holland. / William Rutten

Was je altijd een trouw kijker, Chantal?

„Eerst wel. De laatste jaren ben ik blij als ik eens een avond geen tv-werk heb en niet hoef te kijken. Dan ga ik liever een keer naar het theater. Andersom is dat ook: die jaren dat ik in het theater stond, ging ik naar geen enkele voorstelling. Als je vrij bent, wil je er eigenlijk niks mee te maken hebben. Maar ik heb natuurlijk wel goed mijn The Voice-huiswerk gedaan en op YouTube naar de verschillende rondes gekeken en hoe die in elkaar steken.”

Wat voor tiende seizoen krijgen we? Heeft er weer een bak verborgen talent jaren onder een steen gelegen?

Martijn: „Veel jonge deelnemers viel me op, in heel diverse genres. Wat vorig jaar ook gebeurde met crooner en winnaar Dennis en rockband Navarone. Ik vind het mooi dat The Voice binnen de muziekscene een bepaalde geloofwaardigheid heeft gekregen. Muzikanten zijn nu eerder overtuigd dat zij moeten meedoen. Vroeger was de mening dat als je geloofwaardig wilde zijn, je niet aan een talentenjacht moest meedoen. Nu is duidelijker dat The voice of Holland je carrière een boost kan geven of dat het je zelfs een carrière kan opleveren. Kijk naar Dennis. Hij heeft vijf maanden geleden zijn baan kunnen opzeggen.”

Dat kon bijna niet waar zijn

Welke auditie komt als eerste in je op als je aan The Voice denkt? Die van Ben Saunders van negen jaar geleden misschien?

Martijn: Het zijn er een heleboel. Ben ja, Maan en zeker ook OG3NE. Wat een ongelooflijke harmonie, dacht ik toen. Zo perfect, dat kon bijna niet waar zijn. Ik vind het jammer als sommige mensen met een geweldige auditie niet ver komen in het programma. En die dan zeggen dat ze liever een ander liedje hadden gezongen, dan was overlegd met de coach. Maar ja, als je The Voice wilt worden, dan moet je alles kunnen zingen. Gelukkige hebben we over de hoeveelheid talent nooit te klagen gehad.”

Chantal: „Bij mij komen de audities van dit seizoen in me op, omdat ik erbij geweest ben. Vooral die van hele jonge meiden, die in het voorgesprek nog amper bravoure hebben, vond ik verrassend. Dan zei ik tegen het opnameteam ‘nou, ik moet nog maar eens zien wat dat gaat worden’. En dat gaat dan stáááán…”

Martijn: „Niet normaal. Vooral meisjes van 17. Ik weet niet waar die opeens allemaal vandaan komen, maar ik stel voor dat we komend seizoen een aparte categorie Meisjes van 17 in het leven roepen.”

Chantal: „Of Meisjes 17-18-19.”

Verlegen kind

Had je zelf aan The Voice durven meedoen?

Chantal: „Nooit. Aan geen enkele talentenshow, ik zou dat als zeer verlegen kind niet gedurfd hebben. Zodra ik iets instudeer om een rol op een podium te doen, dan doe ik dat goed. Maar uit mezelf zomaar ergens iets zingen? Dat heb nooit gedaan, zelfs nu niet. Ik vind het doodeng.”

En jij draaide vroeger liever aan knopjes, Martijn?

„Als ik heel goed had kunnen zingen, dan had ik wel willen meedoen. Maar ja, ik was natuurlijk niet voor niets DJ. Dat ben je omdat je niet kunt zingen en niet kunt dansen. Ik stond achter de veilige draaitafel, omdat ik dan nergens aan mee hoefde te doen.”

Chantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

The Voice 2019, Dennis van Aarssen. / Sem van Aarsen | ANP

Negen winnaars en hun coaches

• 1: Ben Saunders (Van Velzen)

• 2: Iris Kroes (Marco Borsato)

• 3: Leona Philippo (Trijntje Oosterhuis)

• 4: Julia van der Toorn (Marco Borsato)

• 5: OG3NE (Marco Borsato)

• 6: Maan (Marco Borsato)

• 7: Pleun Bierbooms (Waylon)

• 8: Jim van der Zee (Anouk)

• 9: Dennis van Aarssen (Waylon)

The voice of Holland is vanaf vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.


Prins Harry duikt studio in met Bon Jovi

Prins Harry duikt studio in met Bon Jovi

Samen met Jon Bon Jovi neemt Harry een single op voor het goede doel / ANP

Foto van 'Metro'

GISTEREN

Prins Harry was natuurlijk altijd al de rebel van het Britse koningshuis, nu blijkt hij ook nog eens rock'n'roll in zijn bloed te hebben. De bijna ex-royal dook samen met Jon Bon Jovi de studio in voor een nieuwe single.

De twee doken voor de nieuwe muziek de beroemde Abbey Road Studios in. Hel wat muzikale legendes namen daar muziek op, waaronder Pink Floyd, Oasis, de Spice Girls en The Beatles. De laatstgenoemde band vernoemde zelfs een album naar de plek.


André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen

Om Monique opnieuw de liefde te verklaren, deelt André een foto op Instagram. / ANP

Foto van 'Metro'

27 FEB 2020

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen. Dat bevestigt de zanger met een foto op Instagram.

Om Monique opnieuw de liefde te verklaren, deelt hij naast een foto ook een songtekst. „Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar meid, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.”

Curaçao


Acteur Johnny Depp  verlaat de Royal Courts of Justice in Londen na afloop van een voorlopige hoorzitting in zijn smaadzaak tegen de Britse krant The Sun. 

Sms'jes van Johnny Depp: Amber Heard ‘verbranden’ en ‘verdrinken’

Acteur Johnny Depp  verlaat de Royal Courts of Justice in Londen na afloop van een voorlopige hoorzitting in zijn smaadzaak tegen de Britse krant The Sun.  /EPA/FACUNDO

Foto van 'Metro'

27 FEB 2020

Acteur Johnny Depp stuurde in 2013 sms'jes naar een vriend waarin hij schreef zijn inmiddels ex-vrouw Amber Heard te willen ‘verbranden’ en ‘verdrinken’. 

Dat werd woensdag bekend tijdens de hoorzitting in Londen in de rechtszaak tussen Depp en de uitgever van de Britse boulevardkrant The Sun. De acteur klaagde de krant aan omdat deze een artikel met de kop: „Depp: a wife beater”, naar buiten bracht.

Alcohol


Campagne lingeriemerk Parfait: modellen in rolstoel en met dwerggroei

Campagne lingeriemerk Parfait: modellen in rolstoel en met dwerggroei

De vrouwen die voor Parfait poseren beslaan het complete etnische spectrum, maar wijken vooral op andere manieren af van de gemiddelde vrouw in een modefolder/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

26 FEB 2020

Modellen in lingeriereclames hebben vaak het 'perfecte' lichaam. Lingeriemerk Parfait besloot voor de nieuwe campagne daar volledig van af te stappen.

Dat elk lichaam mooi is en bewonderd mag worden, dat is de insteek van de campagne. De vrouwen die voor Parfait poseren beslaan het complete etnische spectrum, maar wijken vooral op andere manieren af van de gemiddelde vrouw in een modefolder.

Geboortevlekken


Marie Verhulst: Heb me nooit voor vader Gert geschaamd

Marie Verhulst: Heb me nooit voor vader Gert geschaamd

Marie Verhulst zingt haar nieuwe maatje Samson toe. | Foto’s: Studio 100

Foto van 'Erik Jonk'

24 FEB 2020

Na dertig jaar Samson & Gert hebben we nu Samson & Marie. Metro zocht Marie Verhulst op, dochter van.

Je zou de vraag van je vader maar krijgen: „Marie, zou jij na dertig jaar Samson willen overnemen?” Gert Verhulst stelde hem wel aan zijn 24-jarige dochter. Ze zei ‘ja’ en nam het riempje onlangs over. Vlaamse Marie Verhuist werd pas zes jaar, nadat vader Gert de hond bedacht, geboren. De hond die bekend staat om het voortdurend verkeerd uitspreken van moeilijke woorden. Nu leidt Marie het imperium rond de bearded collie, die ook in Nederland al 28 jaar op tv is.

Spijkerrok, rood shirtje


Jason Momoa in nieuwe video Ozzy Osbourne

Jason Momoa in nieuwe video Ozzy Osbourne

Jason Momoa in de clip van Ozzy Osbourne / YouTube

Foto van 'Metro'

21 FEB 2020

Je dacht dat Jason Momoa de rollen van zijn leven te pakken had als Aquaman en Khal Drogo? Vergeet het maar. Hij portretteert nu ook muzieklegende Ozzy Osbourne.

De 71-jarige Ozzy heeft namelijk weer een nieuw album uit. Ordinary Man is vrijdag uit en daar hoort natuurlijk een teaser bij. Voor de teaser van het nummer Scary Little Green Men heeft hij de Game of Thrones-acteur weten te strikken.

Jason als Ozzy


Kriebeltje boer Jaap (BZV) nu grote kriébel voor Helle

Kriebeltje boer Jaap (BZV) nu grote kriébel voor Helle

Helle en Jaap in de bloemenkas. | Foto: Femmy Weijs

Foto van 'Erik Jonk'

21 FEB 2020

Bloemenboer Jaap vond zijn geliefde Helle niet in Boer zoekt Vrouw. Maar eigenlijk wel dóór het populaire programma (en een kerstkaart).

„Ik voel wel iets van een kriebeltje, dat begint wel een heel klein beetje te komen.” Typische taal van bloemenboer Jaap (51) uit Rijsenhout. Voorzichtig vooral, als Boer zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers hem op zijn erf weer eens van die ‘lastige vragen over de liefde stelde’. Moest ie tegenover een van zijn dagdates, voor de camera, ook nog eens over gevoél praten.

Vaak thuis op de bank


Tv heeft weer even een filmprogramma

Tv heeft weer even een filmprogramma

Martin Koolhoven. | Foto: Merlijn Doomernik

Foto van 'Erik Jonk'

21 FEB 2020

De Nederlandse tv-kijker bleef anderhalf jaar verstoken van een programma over film. De bevlogen filmregisseur Martin Koolhoven had het destijds weer eens geprobeerd met De kijk van Koolhoven.

Met een tweede reeks keert hij vanavond (20.25 uur, VPRO, NPO 3) zes weken terug. Op zijn hartstochtelijke en inzichtelijke manier leidt de Amsterdammer de kijker langs ‘sequals en remakes’, ‘eurocrime’, ‘aliens’, ‘American gangster’ (twee afleveringen) en ‘tijdreizen’.

Geen rijke traditie


Door bedreigingen liep relatie Bridget en André stuk

Door bedreigingen liep relatie Bridget en André stuk

Door bedreigingen liep relatie Bridget en André stuk / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

19 FEB 2020

De gestrande relatie tussen Bridget Maasland en André Hazes is het gesprek van de dag. Woensdag liet Maasland weten dat alle reacties en zelfs bedreigingen de relatie de das om deden.

Dat vertelde zij in de uitzending van Radio 538, waar Maasland voor voor het eerst over de relatiebreuk naar buiten trad. „We kregen bedreigingen via post, via Instagram, je kan het zo gek niet bedenken. Het is zo'n inbreuk op onze privacy, dat mensen die mij niet kennen denken iets te mogen zeggen over je of je neer mogen halen" , zegt de presentatrice.

Verlies nemen


Fajah Lourens: de acteerkriebels in ‘Suriname’ even terug

Fajah Lourens: de acteerkriebels in ‘Suriname’ even terug

Fajah Lourens als de manipulatieve, maar ook charmante en soms zacht-aardige Nadia in de film Suriname.

Foto van 'Erik Jonk'

19 FEB 2020

Tien jaar lang deed Fajah Lourens andere dingen dan acteren. Ze is tijdelijk terug, in de film Suriname.

Ze was pokerprof, maakte muziek als dj en producer, werd fitnessgoeroe, voedingsdeskundige, bestsellerschrijfsters van . Killerbody 1, 2 en 3. Motiveert via Instagram (188.000 volgers op @mykillerbodymotivation) en trainingsvideo’s tot bewegen, is modeontwerpster en producent van voedingsproducten. Nee, acteren zat er voor Fajah Lourens (38) sinds tien jaar ‘even’ niet in. Maar ze is terug, voor even, in de film Suriname. Dit keiharde misdaaddrama (16+) waarin Winston Righter – een rol van Rodney Lam – president van Suriname wil worden, maar achtervolgd door zijn verleden in een schaakspel tussen grote ego’s terechtkomt. Suriname, van de met een speelfilm debuterende regisseur Danny Leysner, draait vanaf donderdag 20 februari in de bioscoop.

Rol van Imanuelle Grives


Musical Elfstedentocht wordt ‘Soldaat van Oranje 2.0’

Musical Elfstedentocht wordt ‘Soldaat van Oranje 2.0’

Beeld uit de Elfstedentocht van 1947. | Foto: ANP

Foto van 'Erik Jonk'

18 FEB 2020

Na een voorbereidingstijd van jaren, komt hij er eindelijk: een musical over de Elfstedentocht.

Als we de makers mogen geloven, staat Nederland een musicalspektakel als Soldaat van Oranje te wachten, maar dan in een 2.0-versie: ’Een grensverleggend theaterproject’.

De Tocht gaat dat spektakel heten en wordt gespeeld en gezongen in een nieuw theater in Leeuwarden dat plaats biedt aan vijftienhonderd toeschouwers. In de theaterhal komt een ijsvloer. De musical gaat in oktober 2021 in première, is de planning.


Relatie André Hazes en Bridget Maasland gestrand

Relatie André Hazes en Bridget Maasland gestrand

André Hazes en Bridget Maasland / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

17 FEB 2020

Het waren drie mooie maanden, maar helaas is de liefde tussen Bridget Maasland en André Hazes alweer voorbij. De twee zijn uit elkaar.

Zondagavond in de late uitzending van Shownieuws maakte Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds dat al wereldkundig. Het duurde echter nog even voor het nieuws door de twee werd bevestigd. Dat gebeurde maandagochtend aan RTL Boulevard.

Geen valentijn


Kinderen voor Kinderen (40) geëerd in Hilversum

Kinderen voor Kinderen (40) geëerd in Hilversum

Beelden van het vorige jubileum, toen Kinderen voor Kinderen 30 werd. |Foto: ANP / Marcel Hemelrijk

Foto van 'Erik Jonk'

16 FEB 2020

Kinderen voor Kinderen is jarig (40) en dat wordt gevierd.

Op Een Onbewoond EilandIk Heb Zo Waanzinnig Gedroomd en Ha Ha Ha, Je Vader waren de eerste drie hits van het Kinderen voor Kinderen-koor, maar het muziekfenomeen is nog altijd een succes. Kinderen voor Kinderen gaat nu veertig jaar mee en dat wordt in de voorjaarsvakantie gevierd met allerlei (nostalgische) activiteiten in Beeld en Geluid in Hilversum.

Kinderen voor Kinderen (40) geëerd in Hilversum

Beeld en Geluid op het Hilversumse Mediapark. |Foto: Daria Scaglioli


Acteur Ewan McGregor weg uit Engeland om selfies
Likeability of5

Acteur Ewan McGregor weg uit Engeland om selfies

Ewan McGregor bij de première van Doctor Sleep / ANP

Foto van 'Metro'

14 FEB 2020

Acteur Ewan McGregor is helemaal klaar met zijn Engelse fans. Hij is de constante vraag om een foto zo zat, dat hij naar Los Angeles is vertrokken.

In een podcast van de Amerikaanse Sunday Sitdown, vertelt de Schotse acteur er klaar mee te zijn steeds met gebogen hoofd door de stad te lopen. Hij woonde jarenlang in Londen, waar hij de laatste tijd steeds drukker bezig is met zorgen dat hij geen oogcontact maakt met anderen. Dit naar eigen zeggen omdat hij constant om selfies werd gevraagd.

Zielloos en gênant


like
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Koolhoven over Oscarwinnaar: Spannend, grappig en buitenissig

Koolhoven over Oscarwinnaar: Spannend, grappig en buitenissig

Het hele Zuid-Koreaanse team achter Parasite. | Getty Images

Foto van 'Erik Jonk'

10 FEB 2020

Regisseur Martin Koolhoven over Zuid-Koreaanse Oscarwinnaar Parasite: „Dit mogen we toch wel uniek noemen.”

Zelfs de Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in is zo trots als een pauw dat Parasite in 92 jaar de eerste niet-Engelstalige titel is die een Oscar voor beste film greep. Hij feliciteerde de makers dan ook, al was het in een tweet: „Ik ben trots op de regisseur, de acteurs en de crew. Het geeft ons volk moed in een periode waarin we het hoofd bieden aan grote problemen.”

Parasite pakte in de nacht van zondag op maandag nog drie van de belangrijkste filmprijzen: beste buitenlandse film (logisch), beste regie (Bong Joon-Ho) en beste scenario. En dat terwijl de Zuid-Koreaanse schoorsteenmantel als bomvol prijzen staan. De Gouden Palm werd uit Cannes bijvoorbeeld al meegenomen en ook de Golden Globe en de publieksprijs van het IFFR in Rotterdam gingen naar Parasite.


Acteurs gaan het liefste met moeder naar Oscars

Acteurs gaan het liefst met moeder naar Oscars

Acteurs gaan het liefste met moeder naar Oscars / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

10 FEB 2020

Een knappe date of je partner meenemen naar de Oscars? Nee hoor, veel acteurs nemen het liefste hun moeder mee naar de Oscar-uitreiking.

Hoe knap, rijk of succesvol de acteurs ook zijn; er gaat niets boven de liefde en steun van hun mama.

Lees ook: 'En de Oscar gaat naar...'


Prins Harry: 'Ik ben al jaren in therapie'

Prins Harry: Ik ben al jaren in therapie

/ANP

Foto van 'Metro en ANP'

8 FEB 2020

De Britse prins Harry is al jaren in therapie vanwege de trauma’s die hij opliep over de dood van zijn moeder prinses Diana (1961-1997). Zij overleed toen de prins 13 jaar oud was.

Dat vertelde hij in zijn eerste publieke optreden sinds hij en zijn vrouw Meghan zich een maand geleden terugtrokken uit het Britse koningshuis. Dat doen ze onder meer door in het westen van Canada te wonen.

Bijeenkomst


Yes, de Pussycat Dolls hebben eindelijk nieuwe muziek!

Pussycat Dolls Melody Thornton, Ashley Roberts, Nicole Scherzingeron en Kimberly Wyatt / ANP

Foto van 'Metro'

7 FEB 2020

Wie in de zero's op de middelbare school zat, zal de Pussycat Dolls niet hebben gemist. De meidengroep werd groot met onder andere het nummer Don't Cha. Na meer dan tien jaar radiostilte zijn ze eindelijk weer terug!

Een heel decennium moesten we het zonder muziek van de Amerikaanse vrouwengroep doen, waarvan Nicole Scherzinger bij uitstek de bekendste is. In 2005 braken de vrouwen door met hits als Don't Cha met Busta Rhymes, Beep met will.i.am en Wait A Minute met producer Timbaland. In 2008 kwam het tweede album waarop onder andere Snoop Dogg en Missy Elliot te horen zijn uit. Sindsdien is er geen nieuwe muziek verschenen.

Voorproefje


Alleen maar respect voor de Queen of Rock ‘n Roll

Alleen maar respect voor de Queen of Rock ‘n Roll

Nyassa Alberta in de huid van Tina Turner. / Manuel Harlan

Foto van 'Erik Jonk'

6 FEB 2020

Utrecht is vanaf zondag de vierde stad met TINA, de Tina Turner Musical die ontstond in het brein van Joop van den Ende. Nyassa Alberta pakte de rol van haar leven.

Wie onlangs het Musical Awards Gala op tv zag of erbij was, hoorde dat ‘Tina Turner’ de ramen zo’n beetje uit de Amsterdamse RAI zong. Met haar optreden zette werd de musical voor 1 miljoen kijkers op z’n minst op de kaart gezet. „Haha, geen idee wat ik daar dacht. Volgens mij alleen maar dat ik heel, héél hard moest gaan, zo voor de eerste keer voor het Nederlands publiek.” Hier zie je het optreden: