Showbizz

Chantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

Camera videoChantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

Chantal Janzen en Martijn Krabbé vormen na veertien jaar weer een presentatieduo. / William Rutten

Foto van 'Erik Jonk'

8 NOV 2019

Mister Voice Martijn Krabbé en ‘nieuwkomer’ Chantal Janzen staan als herenigd presentatieduo aan de vooravond van seizoen 10 (!) van The voice of Holland.

Met gepaste trots staan ze naast elkaar in een net geopende pop-up store van The voice of Holland. Je vindt de ruimte voor een trip down memory lane van negen seizoenen in Hoog-Catharijne bij station Utrecht-Centraal. Martijn Krabbé en Chantal Janzen vormen vanaf vrijdagavond het nieuwe presentatieduo van het tiende jaar van de talentenjacht met de draaiende stoelen. Krabbé is er vanaf de eerste seconde bij (negen The Voice-seizoenen naast de naar SBS6 vertrokken Wendy van Dijk), Janzen stapte in.

Chantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

Chantal en Martijn openen de pop-up van The Voice in Utrecht. / Sem van der Wal | ANP

Ze kunnen haast niet wachten om tijdens de toekomstige vier liveshows weer naast elkaar te staan (audities en verdere voorrondes zijn al opgenomen). En dat in een week waarin naar buiten kwam dat de coaches Lil Kleine en Anouk elkaar achter de schermen de tent hebben uitgevochten en niet meer samen in één studio zouden willen zitten. „Er is een aanvaring geweest”, reageerde RTL. „Ik was er niet bij, maar er schijnt een botsing, een akkefietje te zijn geweest”, vond Martijn Krabbé in RTL Boulevard. „Maar de soep wordt vast niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend.” Chantal Janzen: „Ik ook niet, jammer eigenlijk. Ik had er wel met een bak popcorn bij willen zitten.” Hoe ‘de aanvaring’ afloopt, merken we veel later. Eerst naar de aftrap, de eerste Blind Auditions, van vrijdagavond.

Geen seconde nagedacht

Is The voice of Holland een bucketlist-afstreepmomentje, Chantal?

„Ik ben in elk geval supertrots dat ik mag presenteren.”

Chantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

In de pop-up mag je zelf in de coachstoel stappen... en draaien. / Sem van der Wal | ANP

Dacht je soms stiekem, wanneer gaat die Wendy van Dijk nou eens weg?

Chantal: „Nee haha, integendeel. Ze heeft het altijd geweldig gedaan. Dit was een kwestie van ruimte die ontstond. En ik durf meteen toe te geven, dat ik geen seconde hoefde na te denken toen ik werd gevraagd.”

Er staat weer een kanon naast je, Martijn…

„Ja, ik ben hartstikke blij. We hebben ooit al iets samengedaan, Idols veertien jaar geleden. Om elkaar nu weer hier in The Voice te ontmoeten, is heel fijn. Oh ja, Chantal kwam voor haar programma in 2016 ook nog bij me slapen. Wat héél leuk was!”

Niet aan de orde

Hebben jullie het onder het dekbed toen over The voice of Holland gehad?

Martijn: „Nee nee, het was ook helemaal niet aan de orde. Ook al zit er heel veel spontaniteit in Chantal Blijft Slapen, we waren toen wel beiden ‘aan het werk’ om het leuk te maken.” Chantal: „We weten heel goed wat we aan elkaar hebben en vullen elkaar aan.”

Martijn, wat dacht je eigenlijk toen je negen seizoen geleden begon? The Voice kan wel wat worden?

„Ik had er vanaf de eerste opnames meteen een goed gevoel bij. Ik deed echter ook nog X Factor. Dat was een groot succes, dus ik vond The voice of Holland toch een risico.”

Stoel als kermisattractie

Maar ja, de draaiende stoel voor de coaches was bedacht…

Martijn: „Tijdens de voorbereiding wist ik niet precies hoe dat eruit zou gaan zien. Ik vroeg me af wat voor kermisattractie dat zou worden. En bij The Voice dacht ik aan Frank Sinatra. Wie gaat een programma nou zo noemen? We namen de Blind Auditions op in De Vorstin in Hilversum. Daar zag ik dat het gewéldig was. Wat ik er het mooiste aan vond – en dat hadden andere talentenjachten niet – was dat als er meer stoelen draaiden, de talenten de macht kregen. Zij hadden een coach voor het uitkiezen. Diezelfde coaches kregen het spel van het tegen elkaar opbieden in de gaten en dat was nieuw. Het pakte meteen heel goed uit.”

Chantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

Voor het tweede jaar op rij zijn (vlnr) Lil Kleine, Ali B, Anouk en Waylon de coaches in The voice of Holland. / William Rutten

Was je altijd een trouw kijker, Chantal?

„Eerst wel. De laatste jaren ben ik blij als ik eens een avond geen tv-werk heb en niet hoef te kijken. Dan ga ik liever een keer naar het theater. Andersom is dat ook: die jaren dat ik in het theater stond, ging ik naar geen enkele voorstelling. Als je vrij bent, wil je er eigenlijk niks mee te maken hebben. Maar ik heb natuurlijk wel goed mijn The Voice-huiswerk gedaan en op YouTube naar de verschillende rondes gekeken en hoe die in elkaar steken.”

Wat voor tiende seizoen krijgen we? Heeft er weer een bak verborgen talent jaren onder een steen gelegen?

Martijn: „Veel jonge deelnemers viel me op, in heel diverse genres. Wat vorig jaar ook gebeurde met crooner en winnaar Dennis en rockband Navarone. Ik vind het mooi dat The Voice binnen de muziekscene een bepaalde geloofwaardigheid heeft gekregen. Muzikanten zijn nu eerder overtuigd dat zij moeten meedoen. Vroeger was de mening dat als je geloofwaardig wilde zijn, je niet aan een talentenjacht moest meedoen. Nu is duidelijker dat The voice of Holland je carrière een boost kan geven of dat het je zelfs een carrière kan opleveren. Kijk naar Dennis. Hij heeft vijf maanden geleden zijn baan kunnen opzeggen.”

Dat kon bijna niet waar zijn

Welke auditie komt als eerste in je op als je aan The Voice denkt? Die van Ben Saunders van negen jaar geleden misschien?

Martijn: Het zijn er een heleboel. Ben ja, Maan en zeker ook OG3NE. Wat een ongelooflijke harmonie, dacht ik toen. Zo perfect, dat kon bijna niet waar zijn. Ik vind het jammer als sommige mensen met een geweldige auditie niet ver komen in het programma. En die dan zeggen dat ze liever een ander liedje hadden gezongen, dan was overlegd met de coach. Maar ja, als je The Voice wilt worden, dan moet je alles kunnen zingen. Gelukkige hebben we over de hoeveelheid talent nooit te klagen gehad.”

Chantal: „Bij mij komen de audities van dit seizoen in me op, omdat ik erbij geweest ben. Vooral die van hele jonge meiden, die in het voorgesprek nog amper bravoure hebben, vond ik verrassend. Dan zei ik tegen het opnameteam ‘nou, ik moet nog maar eens zien wat dat gaat worden’. En dat gaat dan stáááán…”

Martijn: „Niet normaal. Vooral meisjes van 17. Ik weet niet waar die opeens allemaal vandaan komen, maar ik stel voor dat we komend seizoen een aparte categorie Meisjes van 17 in het leven roepen.”

Chantal: „Of Meisjes 17-18-19.”

Verlegen kind

Had je zelf aan The Voice durven meedoen?

Chantal: „Nooit. Aan geen enkele talentenshow, ik zou dat als zeer verlegen kind niet gedurfd hebben. Zodra ik iets instudeer om een rol op een podium te doen, dan doe ik dat goed. Maar uit mezelf zomaar ergens iets zingen? Dat heb nooit gedaan, zelfs nu niet. Ik vind het doodeng.”

En jij draaide vroeger liever aan knopjes, Martijn?

„Als ik heel goed had kunnen zingen, dan had ik wel willen meedoen. Maar ja, ik was natuurlijk niet voor niets DJ. Dat ben je omdat je niet kunt zingen en niet kunt dansen. Ik stond achter de veilige draaitafel, omdat ik dan nergens aan mee hoefde te doen.”

Chantal Janzen: ‘Zelf aan The Voice meedoen? Nooit, doodeng’

The Voice 2019, Dennis van Aarssen. / Sem van Aarsen | ANP

Negen winnaars en hun coaches

• 1: Ben Saunders (Van Velzen)

• 2: Iris Kroes (Marco Borsato)

• 3: Leona Philippo (Trijntje Oosterhuis)

• 4: Julia van der Toorn (Marco Borsato)

• 5: OG3NE (Marco Borsato)

• 6: Maan (Marco Borsato)

• 7: Pleun Bierbooms (Waylon)

• 8: Jim van der Zee (Anouk)

• 9: Dennis van Aarssen (Waylon)

The voice of Holland is vanaf vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.


Eminem brengt onverwacht nieuw album uit

Eminem tijdens een optreden in 2018 / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

VANDAAG, 09:34

Eminem weet op deze heugelijke dag zijn fans flink te verrassen: er is vanaf vandaag namelijk nieuwe muziek van de rapper te horen.

Dat the Real Slim Shady flink wat tijd spendeerde in de studio, was al wel bekend. Wanneer er nieuwe muziek te horen zou zijn voor het grote publiek, was echter nog even geheim. Tot nu. Vandaag ligt Music to be Murdered By ineens in de platenzaken én is het album natuurlijk te vinden op de bekende streamingsdiensten.

Verrassing


'Monica' uit Friends test welk personage ze écht is

Courtney Cox (links) met Friends-medespelers Lisa Kudrow (midden) en Jennifer Aniston (rechts) / ANP

Foto van 'Metro'

15 JAN 2020

Stiekem hebben we allemaal de quiz 'Welk Friends-personage ben jij' wel eens gedaan. En natuurlijk deed je 'm opnieuw toen bleek dat je Ross Geller was. Maar naast gewone stervelingen doen ook Friends-acteurs de quiz.

Er is nu een nieuwe 'test' om te checken op welk Friends-personage je lijkt. Op Instagram is een nieuwe filter die laat zien wie jij bent. Ook Courtney Cox besloot zich te wagen aan de befaamde filter.

Courtney vs. Monica


Cardi B wil de politiek in
Likeability of3

Cardi B wil de politiek in

Cardi B wil de politiek in. / EPA

Foto van 'Metro'

14 JAN 2020

Cardi B, bekend als rapper, songwriter en actrice wil de politiek in. Dat liet de popster gister weten in een tweet.

Dat de talentvolle rapper van vele markten thuis is weten velen van ons inmiddels wel. Maar een carrière in de politiek lijkt toch iets te veel van het goede. Volgens Cardi B heeft ze daar slechts een aantal jaar aan opleiding voor nodig om de boel onder de knie te krijgen.

Op twitter zegt ze: „Ik denk dat ik politicus wil worden. Ik hou echt van de regering, zelfs als ik het niet met ze eens ben."


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Dit zijn de oscarnominaties van 2019

Dit zijn de Oscarnominaties van 2019

Voorbereidingen op de rode loper. / EPA

Foto van 'Metro en ANP'

13 JAN 2020

Joker is de grote winnaar bij het uitdelen van de nominaties voor de Oscars, de belangrijkste filmprijzen ter wereld. De duistere film kreeg elf nominaties en maakt onder meer kans in de belangrijke categorieën beste film, hoofdrolspeler (Joaquin Phoenix) en regisseur (Todd Philips).

Meerdere films ontvingen tien nominaties, zoals het oorlogsepos 1917 van Sam Mendes, Once Upon a Time in Hollywood van Quentin Tarantino en Netflix-film The Irishman van Martin Scorsese. Zij zijn alle drie genomineerd voor beste film en beste regie. 1917 kreeg daarnaast nominaties in vooral technische categorieën, zoals camerawerk. Cameraman Roger Deakins draaide de film in minutenlange shots.

Netflix


Na een week: Jinek op punten (nog even) Op1

Na een week: Jinek op punten (nog even) Op1

Eva Jinek. / William Rutten

Foto van 'Erik Jonk'

13 JAN 2020

De talkshowoorlog tussen NPO (Op1) en RTL (Jinek) is een week onderweg. De kijkcijfers ontlopen elkaar nauwelijks, dus oorlog kan vrede worden. Niks mis mee. Na een week kijken concludeert Metro: Jinek wint (nog) op punten.

Het enige verschil bij Jinek 2020? Je drukt op je afstandsbediening 4 in, in plaats van 1 en ziet een nieuwe studio. Eva Jinek doet bij RTL 4 dat wat ze deed op NPO 1 en minstens net zo goed. Een dag eerder beginnen dan het nieuwe Op1, op vrijdag achter The Voice of Holland, was een commercieel slimmigheidje. Verder verloor Jinek het qua kijkcijfers alle dagen zonder The Voice van Op1, zij het nipt. Nederland was blijkbaar benieuwd naar dat waar de NPO mee kwam (vijf nieuwe koppels).

Scherp als vanouds


Molloten staan te popelen

Molloten staan te popelen

De deelnemers aan Wie is de Mol? met in het midden presentator Rik van de Westelaken. / AVROTROS

Foto van 'Erik Jonk'

11 JAN 2020

De ware Wie Is De Mol?-fan – Molloot genoemd - staat werkelijk te popelen in afwachting van de start van het twintigste seizoen zaterdagavond.

„Inmiddels wel ja”, geeft zo’n Molloot, Tom Beekhuis (27) uit Utrecht, volmondig toe. De online marketeer van voetbalclub FC Utrecht is de drijvende kracht achter WieisdeMolHints.nl (ook Facebook) waarop hij alle hints en aanwijzingen die hij en andere Molloten vinden, verzamelt en bespreekt.

Erin verdwalen


Snelle komt met nieuwe track tegen appen op de fiets
Likeability of5

Snelle's track tegen fiets-appen

Rapper Snelle komt met een heftige videoclip om jongeren bewust te maken van de gevaren van telefoongebruik op de fiets. /ANP

Foto van 'Metro'

10 JAN 2020

Ondanks dat het verboden is om te appen en te fietsen tegelijk, gebruiken steeds meer jongeren hun telefoon tijdens het fietsen. Rapper Snelle komt daarom met een heftige videoclip om jongeren bewust te maken van de gevaren.

Ruim driekwart van de jongeren tussen de 15 en 17 jaar geeft aan hun telefoon wel eens te gebruiken tijdens het fietsen. Dat blijkt uit een onderzoek van Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid in opdracht van Interpolis. Rapper Snelle grijpt daarom in en wil met zijn nieuwe track ‘Smoorverliefd’ jongeren laten zien hoe gevaarlijk het eigenlijk is om te appen op de fiets.

Clip


like
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Heimwee naar Wie is de Mol?

Marlijn en Rop: heimwee naar Wie is de Mol?

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen voor 'MolTalk-café' Vondel CS in Amsterdam. / Foto's: AVROTROS

Foto van 'Erik Jonk'

10 JAN 2020

Het nieuwe presentatiekoppel van MolTalk is dolgelukkig. „Na het meedoen had ik echt een beetje liefdesverdriet.”

Na drie seizoenen Margriet van der Linden en Chris Zegers als presentatieduo van MolTalk, hebben Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen het stokje overgenomen. Zaterdag trapten zij af met een introductie van de tien kandidaten in China en een quiz met oud-deelnemers. Zaterdag 11 januari verzorgen de twee de nababbel van het twintigste seizoen van Wie is de Mol? voor het eerst live. Metro bespreekt het avontuur met de nieuwkomers, die als tv-gezichten vooral bekend werden in Danni Lowinski (Weerdenburg) en De Luizenmoeder. Beiden deden ook aan Wie is de Mol? mee. Marlijn Weerdenburg in 2015 in Sri Lanka, toen voorgangster Margriet van der Linden de Mol was en de actrice / zangeres het in de finale met één antwoord verschil moest afleggen tegen winnaar Rik van de Westelaken (ja, de huidige presentator). Rop Verheijen in 2016 in de Dominicaanse Republiek, toen Klaas van Kruistum de Mol bleek en de acteur het speelveld als zesde moest verlaten.

Het telefoontje…


Laatste aflevering Modern Family in april te zien

Laatste aflevering Modern Family in april te zien

Laatste aflevering Modern Family in april te zien / ANP

Foto van 'Metro'

8 JAN 2020

In april komt er een einde aan Modern Family. Dan wordt de laatste aflevering van het elfde - en tevens laatste - seizoen uitgezonden. 

In 2019 maakte zender ABC al bekend dat het elfde seizoen van de hitserie ook gelijk de laatste zou worden. Nu is de datum van de laatste aflevering bekendgemaakt.


Fien Vermeulen en Igmar Felicia uit elkaar

Fien Vermeulen en Igmar Felicia uit elkaar

Mattie Valk, Fien Vermeulen en Igmar Felicia bij Qmusic. / ANP

Foto van 'Metro'

7 JAN 2020

Igmar Felicia en Fien Vermeulen hebben hun relatie beëindigd. Dat laat Vermeulen weten op Instagram. „Verdrietig nieuws", schrijft de 28-jarige radio-dj. 

Het bericht leest vervolgens: „Igmar en ik zijn uit elkaar. Ik ben dankbaar voor de leuke herinneringen, de enorme liefde en zo wil ik het ook met me meenemen. Soms is liefde loslaten."


‘Stunning looks’ bij de Golden Globes

‘Stunning looks’ bij de Golden Globes

Zo kwam Taylor Swift. / Foto's: Getty Images

Foto van 'Metro'

6 JAN 2020

Een nieuw decennium vol awardshows is begonnen! Op de rode loper van de Golden Globes vielen zondagavond meteen de mooiste creaties op.

Door: Luz Lancheros / Metro World News

‘Stunning looks’ bij de Golden Globes

Cate Blanchett.


Tarantino en 1917 winnen Golden Globe beste films

De cast van Once Upon A Time.. In Hollywood met regisseur Quentin Tarantino (midden) / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

6 JAN 2020

De films Once Upon A Time... In Hollywood en 1917 hebben de Golden Globes voor beste films gewonnen. De film van Quentin Tarantino werd bekroond met de prijs voor beste Comedy of Musical, 1917 van Sam Mendes won in de categorie drama.

Hij won ook de award voor beste regisseur. 1917 is gebaseerd op het oorlogsverhaal van de grootvader van Mendes tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Sam Mendes, de regisseur van 1917 / ANP


Angela: in Five Days Inside gelukkig ook hard gelachen

'In Five Days Inside gelukkig ook hard gelachen'

Angela Groothuizen hoefde niet lang na te denken of zij een van de presentatrices van Five Days Inside wilde zijn. / Nick van Ormondt

Foto van 'Erik Jonk'

5 JAN 2020

Angela Groothuizen is een van de presentatrices die in Five Days Inside in de voetsporen treedt van Beau van Erven Dorens. Ze zag tranen, maar ook de schaterlach.

In vijf dagen een wereld ontdekken waar je anders niet zo snel binnenkomt. Met dat gegeven bracht Beau van Erven Dorens de RTL 4-kijker in Five Days Inside twee seizoenen lang verbazingwekkende, soms verdrietig makende en ook vertederende televisie. Hij ontmoette onder meer langgestraften, zieken die hun einde zagen naderen, asielzoekers en verslaafde bejaarden, en bleef vijf dagen en nachten in hun instelling. Het leverde Van Erven Dorens tegen de miljoen kijkers op en ook de Gouden Televizier-Ring van 2018. Nu hij zijn eigen talkshow Beau heeft, gooit RTL het vanaf dinsdag over een andere boeg. Drie vrouwen gaan het derde seizoen onafhankelijk van elkaar op pad: Angela Groothuizen, Caroline Tensen en Natasja Froger.

Zo verging het Beau:


Adele weer in schijnwerpers om gewicht

Adele weer in schijnwerpers om gewicht

Adele weer in schijnwerpers om gewicht / ANP

Foto van 'Metro'

5 JAN 2020

Adele kan het ook nooit goed doen. Was ze eerst 'te dik', vinden fans haar nu weer te dun geworden. 

De zangeres was afgelopen week op vakantie gespot met Harry Styles en James Cordon. Foto's van het uitje zijn - natuurlijk - op social media beland, maar zorgden ook gelijk voor een kleine Twitter-rel. Want: is Adele niet veel te dun geworden?


Jennifer Lopez overwoog stripper te worden

Jennifer Lopez / ANP

Foto van 'Metro'

5 JAN 2020

Het is soms bijna niet voor te stellen, maar de meeste sterren hebben hard moeten werken om hun faam te vergaren. Ook voor Jennifer Lopez ging het lang niet altijd over rozen.

Inmiddels is de 50-jarige zangeres en actrice wereldberoemd, heeft ze heel wat hits op haar naam staan én doet ze het goed als actrice. Zondagavond mag ze misschien zelfs een Golden Globe in ontvangst nemen voor haar rol in de film Hustlers.

Zelf strippen


Geld over? Kim Kardashian's huis staat te koop

Geld over? Kim Kardashian's huis staat te koop

Je kunt net zo fabuleus wonen als selfie-queen Kim / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

3 JAN 2020

De huizenmarkt is lang niet voor iedereen bereikbaar, maar zo af en toe komt er een pareltje vrij. En mocht je nu toevallig net de loterij hebben gewonnen afgelopen oud en nieuw, dan val je met je neus in de boter.

Het huis van Kim Kardashian staat namelijk te koop en voor een luttele 5,7 miljoen is het optrekje in Beverly Hills van jou.

Bijna tien jaar geleden stapte Kim in het huwelijksbootje met basketbalspeler Kris Humphries, om de relatie drie maanden later alweer te beëindigen. Het huis waar Kris Kim destijds ten huwelijk heeft gevraagd staat nu te koop.


Marvel bevestigt eerste transgenderpersonage in nieuwe superheldenfilm

Marvel bevestigt eerste transgenderpersonage in nieuwe superheldenfilm

Acteurs Chris Hemsworth, Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Mark Ruffalo en Jeremy renner, tijdens de premiere van Avengers Endgame. / AFP

Foto van 'Metro'

2 JAN 2020

In een van de volgende Marvel-films is een transgenderpersonage in het verhaal geschreven. Dat bevestigde Kevin Feigde, de directeur van Marvel Studio’s aan de BBC.

Het zou volgens Feige gaan om een personage in een film die momenteel wordt opgenomen. Hij voegde er overigens aan toe dat er nog meer lhbti-personages aan de Marvel-films zullen worden toegevoegd.

Een dove superheld


We keken in 2019 massaal naar Undercover

We keken in 2019 massaal naar Undercover

Acteurs Anna Drijver en Tom Waes die twee undercover agenten spelen in de serie / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

30 DEC 2019

Series over drugs doen het goed op Netflix. Ook bij ons en onze zuiderburen. We streamden Undercover namelijk massaal dit jaar.

De serie met Tom Waes, Elise Schaap, Frank Lammers en Anna Drijver in de hoofdrol werd het meest gestreamd door Nederlanders en Belgen, maakte de dienst bekend.

Meest populaire serie


Sharon Stone niet welkom op datingapp

Actrice Sharon Stone niet welkom op datingapp

Sharon Stone | Clemens Bilan / EPA

Foto van 'Metro en ANP'

30 DEC 2019

De zoektocht van Sharon Stone naar de liefde gaat niet helemaal over rozen. De 61-jarige actrice had zich ingeschreven voor de datingapp Bumble, maar haar account is geblokkeerd. Dat meldt de Amerikaanse maandag op social media.

Niet echt

Volgens Sharon geloofden andere gebruikers niet dat de account echt van haar was en gaven ze dat door aan Bumble. „Hé Bumble, is het uitgesloten om mij te zijn?", schreef de actrice bij op Twitter. Op het screenshot is te lezen dat haar profiel is gesloten omdat er meerdere meldingen waren gemaakt dat het gaat om een nepaccount.