Amerikaanse waarschuwt voor onveilige sugardating

10 oktober 2017 om 14:29 door Evie Westland
Amerikaanse waarschuwt voor onveilige sugardating
Alex Page waarschuwt voor de veiligheid van sugardating websites / Foto: Colourbox

Een Amerikaanse sekswerker waarschuwt voor sugardating via websites, waarbij rijke mannen in ruil voor geld een relatie aangaan met meisjes. „Sugar websites doen alsof het geen prostitutie is en alsof mannen begrijpen dat seks geen garantie is na de date, maar ik heb op een vervelende manier geleerd dat dat niet waar is.”

De Amerikaanse Alex Page schrijft in een blog op Bunny Ranch hoe ze verkracht werd na een date met zo’n Sugar Daddy. Ze hekelt de veiligheid van websites als SeekArrangement.com of RichMeetsBeautiful.com, die doen alsof de mannen niet alleen betalen voor seks. Haar eigen ervaring is namelijk anders.

Transactie

„Ieder gesprek met een potentiële Sugar Daddy ging dezelfde voorspelbare kant op. Nadat ik ze leerde kennen, volgde er altijd een onderhandeling over het 'bedrag dat ik vroeg' en hoeveel tijd ze daarvoor terug zouden krijgen. Iedere man die ik sprak, zorgde ervoor dat seks onderdeel van die tijd zou zijn. Als dat geen transactie is, dan heb ik kennelijk een verkeerde definitie van dat woord.”

Uiteindelijk sprak Page af met een man die tijdens hun eerste etentje zijn secretaresse meenam. Als ze ooit een jurk voor een evenement nodig zou hebben, moest de Amerikaanse contact met haar opnemen.

Creditcard

Tijdens een tweede afspraakje, waar Page al haar twijfels over had, haalde de man haar op en gaf haar een creditcard. Daar zou hij al een deel van het wekelijkse bedrag op gestort hebben. „Ik zei dat dat niet nodig was, omdat wel elkaar pas net kenden. Maar hij hield vol en zei dat ik het maar moest houden”, aldus Page.

Na hun etentje reden ze langs het huis van de man om even bij de honden te gaan kijken. Eenmaal binnen begon de man aan Page te zitten. „Ik zei hem dat ik naar huis wilde en stond op. Hij greep me ruw vast en zei dat hij wilde krijgen waarvoor hij betaald had. Hij bracht me naar de slaapkamer, nam wat hij wilde en ging slapen.”

Eenmaal thuis verwijderde Page haar profiel van de website en blokkeerde zijn nummer. En de creditcard? „Daar stond niets op.”

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!