Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Partnerbijdrage 5 jul 2019 / 13:05 uur

Doniek gaat nooit zonder oordoppen op pad

Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Doniek Mannak (26) uit Hoogeveen, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

Doniek, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

Omdat ik zelf regelmatig muziek maak en mix en mij ook erg goed bewust ben van de gevaren van langdurig te hard geluid.

Waarom vind jij dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Om te voorkomen dat ze op jonge leeftijd onherstelbare gehoorschade krijgen. En omdat weinig mensen zich nog bewust zijn van de gevaren en gevolgen hier van.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Het scheelt hoofdpijn en pijnlijke oren. Zo wordt het luisteren dus een stuk aangenamer en houd ik het ook makkelijker vol.

Tot slot, waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor de Plug in Party on Movement?

Omdat ik er al mee bezig was dit onder de aandacht te brengen voor ik van deze actie wist. Ik wil mij er graag voor blijven inzetten

De Plug in Party on Movement

De Plug in Party on Movement wil het dragen van oordoppen met muziekfilter ‘normaal’ maken. De movement is een initiatief van het convenant I Love My Ears. Wil je meer weten over het gebruik van oordoppen, gezond gehoor of lezen waarom andere ambassadeurs oordoppen – uiteraard met muziekfilter! – dragen? Kijk dan op de website van de movement en vind alle informatie: pluginpartyon.nl. Ook kan je Doniek supporten als ambassadeur via haar persoonlijke profiel.

In samenwerking met VeiligheidNL

Reageer op artikel:
Doniek gaat nooit zonder oordoppen op pad
Sluiten