Jelmer Visser
Jelmer Visser Opinie 8 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Vrouw heeft seksuele relatie met 15 geesten

Dat was zeer bizarre televisie aan de overkant van de Noordzee donderdagochtend. In de Britse ontbijtshow This Morning was Amethyst Realm te gast waar zij openhartig sprak over haar intieme leven. Realm beweert dat zij met vijftien geesten de lakens deelt.

Aan menselijke relaties doet ze al zo’n tien jaar niet meer sinds ze werd betrapt door haar ex tijdens een van haar geestige escapades. Hierop werd de relatie verbroken en de Britse vrouw wil sindsdien alleen nog maar bovennatuurlijke schermutselingen. De presentatoren hadden – uiteraard – een hoop vragen voor Realm.

Openbaringen

Haar eerste ervaring met een geest was volgens haar twaalf jaar geleden, toen zij een bovennatuurlijke aanwezigheid voelde in huis. Terwijl haar man op zakenreis was, besloot ze zich uitdagend te kleden en het spook te verleiden. Hierna volgde een heuse affaire met de gedaante waarbij ook meerdere gegadigden zich meldden. Elke geest voelt uniek, laat Realm weten. „Ze zijn eigenlijk net als met mensen, die voelen ook allemaal anders.”

Realm liet tot slot weten dat het nog te vroeg was voor een kleine, maar dat ze hier in de toekomst wel voor openstaat. Volgens eigen onderzoek moet het mogelijk zijn om een gezinnetje te stichten met haar gasvormige huisgenoten. Toch is ze nog wel op zoek naar de ware. Nieuwsgierig geworden? Check het hele fragment hieronder!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw heeft seksuele relatie met 15 geesten
Sluiten