Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 20 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

#pedoverhoor

Even over dat #pedoverhoor.

Ik wil gewoon liever niet geloven dat tientallen mannen, van hooggeplaatste ambtenaren als Joris D. tot een prins-gemaal als prins C., zich hebben vergrepen aan jonge ventjes. En al helemaal niet dat onze overheid de deksel muurvast op die doofpot houdt. We zijn toch zeker geen bananenrepubliek?

Maar dan denk ik weer aan mijn oud-Panorama-collega Fred de Brouwer, die met Henk Krol schreef over de Demmink-affaire. De Brouwer werd in het weekend voor hij er over bij ‘Pauw en Witteman’ zou komen vertellen in Thailand tot moes gereden. Een dader? Nooit gepakt.

Best eng allemaal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
#pedoverhoor
Sluiten