Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 7 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Aan de strop

Het grootste deel van Ajax-Feyenoord zat ik me vreselijk op te winden.
Niet eens om het wederom treurige spel van Feyenoord, maar om die pop van Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer aan een strop die een Ajax-supporter (Vak 410) over de boarding had gehangen. Hoe komt zo’n pop binnen? Waarom werd de wedstrijd, waarin Vermeer en diens moeder consequent werden beledigd door het halve stadion, niet gestaakt? Waarom geen boze tweet van KNVB-voorzitter Michael van Praag?
Dus ik was bloedchagrijnig.
Tot ik terugdacht aan zaterdag. ‘‘Hans Spekman wil Diederik Samsom weer als lijsttrekker.’’
Zelfmoord. Vind ik toch minder erg dan verhanging.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.