Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 13 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Rutte’s spiegel

Doofpotje hier, doofpotje daar… Onderzoekje zus, onderzoekje zo… Commissietje hier, commissietje daar… Beloftetje zus, beloftetje zo… Vergissinkje hier, vergissinkje daar… Rapportje zus, rapportje zo… Geheugenverliesje hier, geheugenverliesje daar… Ander belevinkje zus, ander belevinkje zo… Staatsbelangetje hier, staatsbelangetje daar… Leugentje om bestwil zus, leugentje om bestwil zo… Geopolitieke belangen hier, geopolitieke belangen daar… MH17 zus, MH17 zo… Lekje hier, lekje daar… Dikke middelvinger zus, dikke middelvinger zo… En me dit, en me dat.

Hoe vindt u eigenlijk zelf dat het gaat met dat tweede kabinet van u, meneer Rutte?

“Fantastisch! Een van de beste kabinetten sinds de Tweede Wereldoorlog! Heus!”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.