Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 8 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Sukkels

De Delftse wijkagenten Rob Draisma en Esther Los maakten op Twitter reclame voor het Veiligheidsmuseum in Almere. Een Twitteraar uit Sneek riep de twee vervolgens op eens aan het werk te gaan en noemde hen “sukkels”. Rob en Esther zorgden er daarna voor dat de Twitteraar uit Sneek een ‘strafbeschikking’ van 350 euro kreeg wegens belediging van een ambtenaar in functie. De Twitteraar uit Sneek weigerde die te betalen. Nu mag hij zich op 9 november van het Openbaar Ministerie bij de rechter komen verantwoorden.Tegen alle betrokken partijen zou ik willen zeggen: ga eens aan het werk, sukkels.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.