Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 8 jan 2015 / 09:14 uur

Vraag aan Ivo

Die gruwelijke moordaanslag bij het islamkritische satirische tijdschrift Charlie Hebdo heeft natuurlijk níets te maken met de islam. De schutters riepen ook helemáál niet dat ze de profeet kwamen wreken. Áls de schutters al vijf keer per dag richting oosten knielen, dan is dat toeval. En de profeet, tja, dat kan iedereen wel zijn, toch? Het Joods Museum in Brussel… Een redactie van een tijdschrift in Parijs… Ik heb eigenlijk maar één vraag aan Ivo Opstelten. Zet je even héél rap wat mannetjes voor de deur bij Geenstijl? Want het is gewoon oorlog, Ivo. En maar één partij schiet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vraag aan Ivo
Sluiten